Ozy Sorma o dert bende de var mübarek kıl değil kablo sanki O derece ilkinde zaten kanar sonraları kanamıyor
  • Ozy bunu yanıtladı.
  • Ozy bunu beğendi.
    Reina Allahım resmen tırstım 😶😶 kendimi kuaföre bir atabilsem başka derdim kalmayacakta bakalım...
      Burcu3572 😂😂😂 kacinci haftadasin agdaya gidiyomussun birakdinmi jileti ?
        Ozy 20 haftaya kadar jilet ile aldım resmen yarısını alıp yarısını bırakıyordum yapamıyorum bir baktım çoğalmış gittim aldım inan hala çıkmamış bile 23 haftalık oldum
        MihriiFb teşekkür ederim şükür sıkıntı yapmıyorum da jilet yapınca resmen çeşme gibi kan akıyor şükret haline benim kadar acimaz ağda korkma git yap acimaz inan birkaç gün önceden kremle kuru olmasın cildin yıka git aldır mis
          Heycanligebe Zaten o sızlaması eşime diyordum benimle konuşma allah için acıyor. 😂😂😂😂😂 2 gün geçmedi
          Premsescik sevişirken utanmıonda aldırırken mi utanıon dicektin dimiii 🙈 o başka o başka orda inceleme yok ışıklar kapalı tövbe ya neyse fazla konuşmıyımda sonra bazı bayanlar ayy yatak oda muhabbetinizi nasl anlatıonuz aaa ne kadar ayıpp tüh falan derler sanki anlatıoruz da neyse öyle işte tatlım😘💙
            Reina hahaha cırt cırt 😄 bakalım inşallah gideceğim denerim en azından baktım utanıyorum çok gitmem ne yapayım 😶
              MihriiFb hamilelikten once epilasyon yaptırıyodum hamile oldugumu oyrenınce biraktım. Mecbur jilet kullanıyorum. Ağda cok acıyo😥
                Burcu3572 doğru söylüyorsun canım yokkk çok şükür benim kan olayı böyle uzun süre alamadığım da veya deidgin gibi kuru olduğunda yani zorlandığım zaman oluyor o da aşırı değil..