MihriiFb ha ha ha bende de oyle oluyo ben yaparim dio ayagima suruyorum ben cekemiyorum sen cek diyorum asla dio sinir krizi gecirio neden o zaman onceler yapardim diosun ya ayak dusundum de bikini olsa napar oldurur adam beni ya
Başlık bulamadım 🤔
MihriiFb aslından yaparlarda işlerine gelmiyor bnde eşime yapamadığım zaman kuaföre giderim deyince öyle bakıyor bana bn varken elalemin kadınlarına actırtmam oranı buranı diyo 😅😅
KuzeyinAnnesi41 ne güzel alsınlar tabi eşleriyiz biz herşeyi yapıyorlar bi onumu yapamıyorlar 😅
Ozy emin ol bebek etkilenmiyor bence kuaför iyi keşke yapmasaydın böyle işin zorlaşmış bende jiletle aldım baktım olmuyor ağdaya gittim mis gibi jiletle beceremiyorum
Nasirliiii aynı sertteyiz canım hahaha adamlar sadece piri pak temiz görmek istiyorlar o konuma nasil geldigimiz umurlarında değil bence 😂
Premsescik hahahahahah ay buna çok güldüm 🤣🤣😅😂
MihriiFb 😂😂😂 ay ne yapıyım kuzu vallahi utanıom iyi diom adam demiyor görmiceksem niye aldım🙈😂😂 tövbe estağfurullah
Burcu3572 bekarken bi ara ufacık cıkmıştı çok üzülmüştüm hiç bişe yapamamıştım dua etmekten başka sonra 1haftaya kendiliğinden gitti bidahada orada cıkmadı sizdedemi var yoksa bu hastalık?
Nasirliiii canım ben özel bölgeyi aldırıyorum 25 TL ye bikini ne kadar bilmiyorum ama çok tutmaz oda. Komple bacak aldırmıyorum kışın gerek yok 🤣 jilet vuruyorum genelde seyrek çıkıyor. Yazında Makina alıyorum bacaklarımın. Hepsini bir ağda yaptırsam dünya para tutuyor. Kaş kuş bacak uuuuı 100 geçer 🤣🤣
Premsescik yok kız güzel bir düşüncede allah'a büyük konuşmıyımda aldıramam utancımdan orada ölürüm😂😂😂
KuzeyinAnnesi41 evet bende 14 senedir var ve bikini bölgemde de var üst tarafında ağdada resmen kabularo kalklıyor kriz oluyor resmen bende
KuzeyinAnnesi41 hahahahahah 🙈😄😄 iyi güldüm ama gece gece ya, kadın olmak zor be valla.. bütün dert çile acı bizde yahu cefasini biz sefasını eş ler 🤔😄
Nasirliiii 10 Canım