MihriiFb şakın jilet sürme ağdaya alışıksan şakın bugün anam ağladı çok jilet yaptım hala sızlıo bide jilet 2 güne çıkarıo
Başlık bulamadım 🤔
MihriiFb sağol yavrum rabbim beterinden korusun ne diyim zor ama yapcak birşeyim yok 😔
Heycanligebe Zaten o sızlaması eşime diyordum benimle konuşma allah için acıyor. 😂😂😂😂😂 2 gün geçmedi
Premsescik sevişirken utanmıonda aldırırken mi utanıon dicektin dimiii 🙈 o başka o başka orda inceleme yok ışıklar kapalı tövbe ya neyse fazla konuşmıyımda sonra bazı bayanlar ayy yatak oda muhabbetinizi nasl anlatıonuz aaa ne kadar ayıpp tüh falan derler sanki anlatıoruz da neyse öyle işte tatlım😘💙
Burcu3572 ayy yavrum ya rabbim şifa versin inşaallah bendede 12 senedir var 😢
KuzeyinAnnesi41 cok acık sözlüsün maşallah şimdi sen öyle konuşunca bnde utandım 😂🤣😅😂 aynen bi avukat cıkar birazdan 🤫🤫😅😂
Heycanligebe hicbir yararı yok bunun yaaa anlık isini görüyor sadece 😏 ee gebelikte heran herşey olabiliyor 😶
KuzeyinAnnesi41 çok yoğun değil çok şükür sıkıntı yapmıyorum bende ne yapayım birde hamilelikte azalma oluyor sende de oluyor mu
MihriiFb hiç korkma o zaman git al ben aldım hemen hemen 1 ay olacak yeminle tertemiz hala kıl yok ben almadan önce her delikten 3 kıl çıkmıştı ağdadan dolayı yoğunlaşmıştı şükür bir kerede kurtuldım
Burcu3572 aynen sanki biraz hafifledi gibiydi sonra kan ilaçı vitamin ilaçı kullanmaya başlıyınca yine biraz azdılar malum ilaç azdırıor ya zaten onu ondan sanırım bide dogumdan sonra baya bi bayanın kalmamış öyle duydum inşallah bizimkilerde gecer 🙏
KuzeyinAnnesi41 aman sıkıntı ypk herşeye elhamdülillah çocuklarımın canı sağolsun valla ben kafama takmadıkça azaldı biter inşallah
Premsescik Allahın bildigini kuldan mı saklıyım ne yapıyım 😄 aynen kesin ama kimse kimsenin hayatını irdeliyemez!! Boş insanlar sal canım💕
Burcu3572 inşaAllah aynen öylee canım😙