Heycanligebe Zaten o sızlaması eşime diyordum benimle konuşma allah için acıyor. 😂😂😂😂😂 2 gün geçmedi
Premsescik sevişirken utanmıonda aldırırken mi utanıon dicektin dimiii 🙈 o başka o başka orda inceleme yok ışıklar kapalı tövbe ya neyse fazla konuşmıyımda sonra bazı bayanlar ayy yatak oda muhabbetinizi nasl anlatıonuz aaa ne kadar ayıpp tüh falan derler sanki anlatıoruz da neyse öyle işte tatlım😘💙
    Reina hahaha cırt cırt 😄 bakalım inşallah gideceğim denerim en azından baktım utanıyorum çok gitmem ne yapayım 😶
      MihriiFb hamilelikten once epilasyon yaptırıyodum hamile oldugumu oyrenınce biraktım. Mecbur jilet kullanıyorum. Ağda cok acıyo😥
        Burcu3572 doğru söylüyorsun canım yokkk çok şükür benim kan olayı böyle uzun süre alamadığım da veya deidgin gibi kuru olduğunda yani zorlandığım zaman oluyor o da aşırı değil..
          MihriiFb hiç korkma o zaman git al ben aldım hemen hemen 1 ay olacak yeminle tertemiz hala kıl yok ben almadan önce her delikten 3 kıl çıkmıştı ağdadan dolayı yoğunlaşmıştı şükür bir kerede kurtuldım
            Burcu3572 aynen sanki biraz hafifledi gibiydi sonra kan ilaçı vitamin ilaçı kullanmaya başlıyınca yine biraz azdılar malum ilaç azdırıor ya zaten onu ondan sanırım bide dogumdan sonra baya bi bayanın kalmamış öyle duydum inşallah bizimkilerde gecer 🙏
              Reina aynen hatta kasımı aldirdigimda sormustum eminim sen ennn az olAnlarındansındır demişti abla bana 😂😂 çok pisleri varmış malesef
                Shrydn canım eğer devam edeceksen epilasyona sıkıntı yaşamazsın zaten orda da önce bir jilet ile aldırıyorlar diye bikiyorum. Tek sıkıntı anlık şeylerin yaşanması işte. Inşallah olmaz 🙃 ansızın
                  Premsescik Allahın bildigini kuldan mı saklıyım ne yapıyım 😄 aynen kesin ama kimse kimsenin hayatını irdeliyemez!! Boş insanlar sal canım💕