Kızlar mahrem yerinizi nasıl temizliyorsunuz acaba ? Ben normalde tüm vücut ağda yapan biriyim fakat 4 aylık hamileyim aşırı bel agrım oluyor, artık zorlaniyorum. Kuaföre gtmeyede utanıyorum😶 kadınlar için olan jileti yada tüy dökücü düşünüyorum açıkçası, sizce bi sakıncası olur mu😏
Başlık bulamadım 🤔
Sakıncası yok ama emin ol 6 Aydan sonra onları da yapmak çok çok çok zorlaşıyor :( sen en iyisi tabularını kır çekinme kuaföre git :(
MihriiFb Canım sağlık problemin ve maddi problemin yoksa kesinlikle kuaföre git derim. En rahatı hiç de utanma tek kişiye git devamlı alışıyorsun zaten. Bende 4 senedir yaptırıyorum çok rahatım. İlk bende utandım ama alıştım 1 ay mis gibisin. Zaten çocuk olunca uğraşması zor olucak sana rahat edersin sevgiler 💙😊
Sebahattok 😶 gerçekten ne kadar zor bir durum ya inşallah başarabilirsem gidicem canım sağol 😏
MihriiFb canım bende hiç utanıp cekinme kuaföre git derim hem uzun süre cıkma derdi yok jilet hep cıkıyormuş öyle diyolarda bilmiorum valla ben bekarlıgımdan beri hep agda yaptırırım jilet hiç vurmadım zaten sedef rahatsızlıgım var keserim falan bide bi yerimi😄 yani en rahat en temiz sana kuaför veya güzellik salonları canım😘
KuzeyinAnnesi41 sağol canım valla yazarken bile utandim 😂 aslında hepimizin ortak sorunlarindan biri de ne yapiyim ezelden gelen bişy bende eşimden bile hala utanıyorum hahaha. Ama inşallah cesaretimi toplayıp gideceğim çaresiz teşekkür ederim 😅😘
MihriiFb şimdilik bn yapıyorumda eşim yapamadığın zaman bn yaparım seni kuaföre faln göndermem diyor sağolsun ☺️
MihriiFb yaparken agri hissediyorsan birak bence riske atmaya degmez jilet kullan tüy dökücü hicbir doktor önermiYor jilet cok zor oluyor ama ya dogum sancilarim geldiginde kimbilir nasil alacagim utanirinda dogumda temiz olmassam birde dogum sonrasi kontrol var ogüne kadarda alinamaz bence orasi dikisli oldugundan offf
Premsescik ay gerçekten mi ne kadar anlayışlı vefakar esin varmış maşallah. Ben benimkine koluma sürdüğüm zaman tersime geliyor diye çek diyorum da yüzüme küfür etmişim gibi bakıyor hahahaha🤣🤣