MihriiFb aslından yaparlarda işlerine gelmiyor bnde eşime yapamadığım zaman kuaföre giderim deyince öyle bakıyor bana bn varken elalemin kadınlarına actırtmam oranı buranı diyo 😅😅
    Bskrt canım eğer jilet alırsam aynen bunu almayı düşünüyorum. Ne kadar sürede çıkarıyor acaba böyle kararma falan yapıyor mu ? Erkeklerin kullandıkları fena yapıyormuş diye duydum
    Ozy emin ol bebek etkilenmiyor bence kuaför iyi keşke yapmasaydın böyle işin zorlaşmış bende jiletle aldım baktım olmuyor ağdaya gittim mis gibi jiletle beceremiyorum
    • Ozy bunu yanıtladı.
    • Ozy bunu beğendi.
      Nasirliiii aynı sertteyiz canım hahaha adamlar sadece piri pak temiz görmek istiyorlar o konuma nasil geldigimiz umurlarında değil bence 😂
        MihriiFb yarın olunca puruzsuzlukte gidiyo🤦🏻‍♀️ Zaten hamileyken tuylerim cok cabuk uzadı. Dirsegimden olan saçlarım şu an popoma kadar geliyo. Ayak kol altı hepsi cabuk uzuyo.
          Burcu3572 bekarken bi ara ufacık cıkmıştı çok üzülmüştüm hiç bişe yapamamıştım dua etmekten başka sonra 1haftaya kendiliğinden gitti bidahada orada cıkmadı sizdedemi var yoksa bu hastalık?
            MihriiFb ha bide venus kullanıyodum o zamanlar daha iyi temizleniyodu. Dogumum icin yine alcam
            MihriiFb sakın öyle bi hata yapma. Gebeliğin ilerleyen dönemlerinde ikidebir jilet yapmak çok daha zor olacak. Ben senelerdir kuaföre gidiyorum, gebeliğim boyunca da gittim.. jilet yaparsan ilerde ağdaya dönmek çok acı verici oluyor, tüy dökücü zaten kullanma.
              Nasirliiii canım ben özel bölgeyi aldırıyorum 25 TL ye bikini ne kadar bilmiyorum ama çok tutmaz oda. Komple bacak aldırmıyorum kışın gerek yok 🤣 jilet vuruyorum genelde seyrek çıkıyor. Yazında Makina alıyorum bacaklarımın. Hepsini bir ağda yaptırsam dünya para tutuyor. Kaş kuş bacak uuuuı 100 geçer 🤣🤣
              Burcu3572 bendeki sorun kil köklerim kalin jiletle aldigin icin agdada gittigimde sürekli kaniyor ve cok kötü agrior artik yoksa bende cok istiyorum kuaföre gitmeyi ama hamileligimin son aylari bisey olcak diye korkuyorum iste
                Shrydn benimde çok çabuk çıkıyor ve eskisi gibi değil sanki bilmiyorum. Her türlüsü zor ya yani en iyisi agfa gibi ama zor bende bir iki ay daha almasam üçüncü ay jileti alırım heralde