Başlık bulamadım 🤔
Burcu3572 bekarken bi ara ufacık cıkmıştı çok üzülmüştüm hiç bişe yapamamıştım dua etmekten başka sonra 1haftaya kendiliğinden gitti bidahada orada cıkmadı sizdedemi var yoksa bu hastalık?
Nasirliiii canım ben özel bölgeyi aldırıyorum 25 TL ye bikini ne kadar bilmiyorum ama çok tutmaz oda. Komple bacak aldırmıyorum kışın gerek yok 🤣 jilet vuruyorum genelde seyrek çıkıyor. Yazında Makina alıyorum bacaklarımın. Hepsini bir ağda yaptırsam dünya para tutuyor. Kaş kuş bacak uuuuı 100 geçer 🤣🤣
Premsescik yok kız güzel bir düşüncede allah'a büyük konuşmıyımda aldıramam utancımdan orada ölürüm😂😂😂
KuzeyinAnnesi41 evet bende 14 senedir var ve bikini bölgemde de var üst tarafında ağdada resmen kabularo kalklıyor kriz oluyor resmen bende
KuzeyinAnnesi41 hahahahahah 🙈😄😄 iyi güldüm ama gece gece ya, kadın olmak zor be valla.. bütün dert çile acı bizde yahu cefasini biz sefasını eş ler 🤔😄
Nasirliiii 10 Canım
MihriiFb 😄😄😄 valla hiç sormaa ohh gel keyfim geldeler 🙈
KuzeyinAnnesi41 bu arada cokkk geçmişler olsun canım...🙏
Ozy Sorma o dert bende de var mübarek kıl değil kablo sanki O derece ilkinde zaten kanar sonraları kanamıyor
KuzeyinAnnesi41 şimdi bişey derdimde neyse 😂🤣😂 bnde utanmam mecbur aldırcm adam kuaföre göndermiyo 🤣