gamze6606 doktorundan ilaç iste canım o zaman yazar mutlaka böyle devam ederse hemoroid olursun o daha kötü

yagmurrrra ya bende ıcıyorum hemen hemen her aksam😮‍💨☺️pazartesi kontrılmz var bakalım kac kılo oomusuz 35 cı haftadayız

zeynep9898 bize çok farkettirmişti hemde bu sayede sütte içmiş oluyorum 🤷🏻‍♀️ İnşallah kilo almıştır sizin bebiş🥰

zeynep9898 kafeini fazla olduğu için çok yemek bebek gelişiminde olumsuz etkilermiş. miş deyim ki gelip bana sallamasınlar😃

gamze6606 benim bebeğime de biraz küçük dediler 1 hafta sonra tekrar gel dediler kontrole. Ben o 1 haftada
      Her sabah 2 yumurta, 1 tüm avakado 1 dilim biraz büyükçe kaşar peyniri muhakkak Yedim
      Sonrasında 1 tüm muz bir avuç ceviz 5-6 adet kuru kayısı yedim
      Öğlen yemeği genelde hep bol marullu yeşillikli salatalar yedim yiyorum da hala
      Aralarda meyve soda
      Akşam yemeği muhakkak kendi mayaladığım 1 kase yoğurtla
      Ve uyumadan önce koca bi bardak nesquikli bazende ballı süt
      1 hafta sonra 650 gr almıştı

gamze6606 bana da tecrübeli arkadaşlarımın tavsiyesi, kefir, sade maden suyu, kaşar peyniri, muz.

gamze6606 merhaba ben de 36+3 te gittiğimde 2540 çıktı. Doktor minyon bir bebek olacağını sürekli yememi söyledi. Özellikle havuç, armut, ıspanak, çiğ kaju, keçi boynuzu, avokado, muz bunları hergün yiyorum 37+3 te gittim 2650 çıktı. Belki size de bir faydası olur. Sağlıkla gelsin inşallah

gamze6606 bende 37+5 3045 Gr iyimi acaba bayram günü alacaklar sezaryen la 3 Nisan’da gittim en son 38+ 5 doğacak inç acaba o zaman kadar ne kadar olur

gamze6606 hamile olduğumu öğrendiğim günden beri her gün aksatmadan 2 adet yumurta, 2 adet ceviz, çeyrek avokado, 30 gram peynir, 1 bardak süt, 1 bardak kefir, 5 adet zeytin, 10 adet çiğ badem, 1 avuç çiğ kabak çekirdeği yedim. Bunları mutlaka tükettim 34 haftayı bitirdik gelişimimiz hep 2 hafta öndeydi, umarım yardımcı olur.