gamze6606 bizimde 36 haftada 2500 küsur çıktı sadece 1 haftalik gerilik var onuda doğunca toparlar takılmayın dedi. Zayıf ama uzun bı bebek olucak dedi. Sizinki de aynı bence saglikliysa çok takılmayın

gamze6606 34+5 2200 kilo. 33+4 1800 kiloydu. Doktor çok iyi kilo almış 9-10 gün içinde dedi. Avokado, çiğ kabak çekirdeği, bol yoğurt, süt , ıspanak, bol muz yedim 10 gün içinde. 18 nisana randevumuz var hedefimiz 3 kg inşallah🥲 Nisan çıkmadan doğumu bekliyoruz dedi doktorumuz. Mayısa aksamaz büyük ihtimalle dedi..

gamze6606 muz haşlanmış yumurta sade soda fındık fıstık ceviz bunlar kilo aldırıyor diye duymuştum ilk gebeliğim de sadece fındık yemiştim ama ne kilolu ne zayıf orta kiloda doğdu

gamze6606 yer fıstığı bütün vitaminleri içeriyor birde kabak çekirdeği hurma ilk aylarda yenmesi tavsiye edilmiyor sadece doğum yaklaştıkça yenilmeli kolay olsun diye

Bende ilk zamanlarda bal muz ceviz ve süt MilkShake şeklinde yapıp içerdim o zamanlar 2 hafta öndeydi karaciger enzimlerim yükselince kesmek zorunda kaldım şimdi haftamizla uyumluyuz çok sukur

gamze6606 kesinlikle regenesis diye bir vitamin takviyeli hap var onu kullanabilirsiniz. Normalde vifolic, prenelac falan kullanıyordum kuzenim ikizlerine hamileyken doktor regenesis olanı söylemiş 2400 2600 doğdu ikizleri şok olmuştum duyunca sonra bu hap çok kilo aldırıyor demişti. Ve kullanamaya başladığımdan beri bebeğim 2 hafta önden gitmeye başladı 35. Haftada kilosu 3122 37 haftayla uyumlu oldu hatta doktor artık her gün atma hapı dedü. Extra muz ve kaşar peynirin kilo aldırdığını da biliyorum ama onları tüketebilirsiniz.

gamze6606 kefir ve muz kesinlikle. Hamileliğimin başından beri her gün mutlaka kefir muz yiyip içiyorum kendim yoğurt yapıp yiyorum 1 kase. Bebişin kilosu boyu posu gayet yerinde hatta uzun boyluymuş 🥹 Sade kefir için ama meyveli değil.

gamze6606 ben özellikle karadut özü ve keçi boynuzu pekmezi tüketmeye özen gösteriyorum ayrıca hurma son hafta doğuma bir hafta kullanımı öneriyorum Çünki hurma rahim açıklıgına sebep oluyor bu sebeple erken doğum riski olusuyor. 🥰🥰

gamze6606 ben ne bulursam yiyordum çok yiyordum hatta 3800 doğdu paşam bende 19 kilo almıştım yani herşeyi ye bence 😂

gamze6606 muz*süt ikilisini tüketirseniz bebiş kilo alacaktır🤎 ben de aynı durumu yaşadım, işe yaradı ✨ sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💐