Merve_3351 tamam sen harika beslenmene devam et herkesin yorum hakkı varsa benim yorumumada karışma sana tamam dedikten sonra üstüne hala laf söylersen böyle karşılık alırsın uzatan sen oldun
Bebeğe Ne Kilo Aldırır?
yagmurrrra
Yorumada değişiklik katmısın😃 herneyse okuduğunu anlaman dileğiyle🫶
Merve_3351 sende canım
gamze6606 muz, kaşar, yumurta, kefir, avokado benim bildiklerim
gamze6606 kesinlikle kefirr muz kuruyemiş kaşar peyniri
Kelebekmisaliihayat amin inşallah hayrlisyila yok taklı degilim kilosuna sadece merak ettim 🤱🤱😉
Enfal_06 neler neler denedim bana mısn demiyor, kuru kayısı, kuru incir, zeytinyağı, günlük 3,5-4 litre su, kefir, magnezyum… Maalesef yaklaşık 8.5 aydır savaşıyorum bu problemle :)
yagmurrrra ya bende ıcıyorum hemen hemen her aksam😮💨☺️pazartesi kontrılmz var bakalım kac kılo oomusuz 35 cı haftadayız
Merve_3351 neden acaba
Tugbaaatugbaaa bende de karaciğer enzimleri yüksek çıktı yeme konusunda doktorunuz ne bilgi verdi bana sadece et ve tereyağı yeme dedi
zeynep9898 bize çok farkettirmişti hemde bu sayede sütte içmiş oluyorum 🤷🏻♀️ İnşallah kilo almıştır sizin bebiş🥰
zeynep9898 kafeini fazla olduğu için çok yemek bebek gelişiminde olumsuz etkilermiş. miş deyim ki gelip bana sallamasınlar😃
gamze6606 ne kadar bebeğin kilosu bnde 36+5 2 hafta öne geçmiş kilosu şaşırdm
gamze6606 benim bebeğime de biraz küçük dediler 1 hafta sonra tekrar gel dediler kontrole. Ben o 1 haftada
Her sabah 2 yumurta, 1 tüm avakado 1 dilim biraz büyükçe kaşar peyniri muhakkak Yedim
Sonrasında 1 tüm muz bir avuç ceviz 5-6 adet kuru kayısı yedim
Öğlen yemeği genelde hep bol marullu yeşillikli salatalar yedim yiyorum da hala
Aralarda meyve soda
Akşam yemeği muhakkak kendi mayaladığım 1 kase yoğurtla
Ve uyumadan önce koca bi bardak nesquikli bazende ballı süt
1 hafta sonra 650 gr almıştı
yagmurrrra ınsallah pzartesi günü belli olucak bakalım☺️
gamze6606 avokado :)