gamze6606 muz
Kaşar peyniri
Ceviz
Kefir
Dondurma
Bebeğe Ne Kilo Aldırır?
gamze6606 bende 37+5 3045 Gr iyimi acaba bayram günü alacaklar sezaryen la 3 Nisan’da gittim en son 38+ 5 doğacak inç acaba o zaman kadar ne kadar olur
gamze6606 hamile olduğumu öğrendiğim günden beri her gün aksatmadan 2 adet yumurta, 2 adet ceviz, çeyrek avokado, 30 gram peynir, 1 bardak süt, 1 bardak kefir, 5 adet zeytin, 10 adet çiğ badem, 1 avuç çiğ kabak çekirdeği yedim. Bunları mutlaka tükettim 34 haftayı bitirdik gelişimimiz hep 2 hafta öndeydi, umarım yardımcı olur.
gamze6606 kefir,muz,kaşar,avakado,badem,yulaf
Muz sade soda kasar peyniri ceviz ilk kizima hamileyken bunlari düzenli olarak tükettim kilosu cok güzel dogdu.Karin cevresi hep 5 gün önde gitti etkisi var mi bilmem.Bu kizimda da yine ayni seylere ek kefir de tüketmeye calisiyorum ama daha 20 hagtaligiz kilosuna ne kadar etkisi olmus bugünkü kontrolde görecegiz insallah
Canım ben muz kaşar çok yedim 3700 doğdu oglum
Ygmraygn evet kısır ve mercimek köftesi bol bol ye dedi bana, bulgur kilo aldiriyormus
Haticetalan 2564 Gr çıktı
Tantan yağlı et süt kaymak yağ ve paketli gidalari kesinlikle yasakladı bol su ve yürüyüş yapmami önerdi ilaclari da kesmiştik o dönem
Tugbaaatugbaaa kaç haftalıksınız şu an
Tantan 25+5 olduk 💕