gamze6606 ah çok teşekkür ederim bende muhakkak dikkate alacağım bunu. Sadece gebelik şekerim var gibi çok yüksek değil ama doktor diyet dedi şekeri bırak dedi şimdi ona göre beslenmeye çalışıyorum. 2 hafta sonra test yapılacak. İnşallah bir şey çıkmaz da dediklerinizi rahat rahat yerim bebişim kilo alır. ❤️

gamze6606 25. Haftadayım geçen hafta 370 gramdı doktor sorun görmedi ama biraz zayıf bir bebek olacak dedi ilk kızımda 2200 olarak erken doğdu. Bu bebeğim kilo alsın istiyorum.

iremd-1798 benimki de 30. Haftada 2043 Gr dı, 1 hafta önde demişti doktor. Bugün 36 haftalık, 2 hafta geriden geliyor karın çevresi ince dedi. 2500 kg, çok az kilo almış dedi. Doğana kadar insAllah güzel güzel kilo alırlar

gamze6606 oy maşallah o zaman yiyebilirsiniz 😅😅 zamanında sağlıkla gelsin inşallah ❤️

gamze6606 inşallah canım benim sağlıkla gelsin İnşallah 😍 benim kızım 2200 gramdı ama sağlıklı bir bebek ve çocuk. Sağlıklı olsun kilosu çok önemli değil ama siz denilenleri yerseniz kısa sürede kilo alır inşallah ❤️

gamze6606

iremd-1798 hergun muz yiyorum , elma ekliyorum, hergun 1 kuru incir arasına ceviz koyup yiyorim hergun en az 2 ceviz , öğlen ayran genelde iş yerinde mutlaka, akşamları büyük bir kase ev yoğurdu tüketiyorum, yumurta 2 tane, sebze ve proteini haftalık dağıtıyorum günlere bölerek , hersabah doğal kaşar bulmustuk en başından beri ondan tukeriyorum ev zeytini ile . Kilomuzda boyumuzda önde Dr maşallah iyi kilo alıyor diyor , anası ona iyi bakıyor diyorum 🤪 27+2 yiz daha