- Haftadayım, ben de bebiş de çok kilo almamışız, önerebileceginiz neler var? Doktorum birkaç öneride bulundu, sizin de kendinizde kullandığınız tecrübe ettiğiniz hızlı kilo aldıran şeyler var mı?
Bebeğe Ne Kilo Aldırır?
gamze6606 muz kaşar süt diye duymuştum ama bende burada bekliyim başka fikri olan vardır belki 😟 umarım kilo alır sağlıkla gelir❤️
gamze6606 hurma muz kaşar peyniri özellikle hurma
gamze6606 her akşam toz nesquikli süt içtiğim haftalarda bebek hep 1hafta 10 gün önde çıkardı onu bıraktım en son haftasıyla uyumluydu🤷🏻♀️
iremd-1798 bana da bugün doktor bolca kısır, mercimek köftesi, yoğurt, süt, meyve, ceviz, 1 dilim ekmeğe tereyağı bal sür ye dedi, size de fikir olsun
yagmurrrra bunu birkaç kişide daha duymuştum, yarın alıp denemeye başlayayım İnşAllah.
gamze6606 ah çok teşekkür ederim bende muhakkak dikkate alacağım bunu. Sadece gebelik şekerim var gibi çok yüksek değil ama doktor diyet dedi şekeri bırak dedi şimdi ona göre beslenmeye çalışıyorum. 2 hafta sonra test yapılacak. İnşallah bir şey çıkmaz da dediklerinizi rahat rahat yerim bebişim kilo alır. ❤️
1prensannesii__ hurma günde 7-8 tane, bazen de daha fazla yiyorum ama korkuyorum da erken doğuma sebep olabilir diye, erken doğum riskim de vardı rahim ağzı kısalmasından
gamze6606 28li haftalardan beri yiyorum şuan 35+5 olcaz bi sorun olmadı
iremd-1798 inşAllah, siz kaçıncı haftadasınız kaç kilo dedi?
gamze6606 hurma açılmayı sağladığı için son haftalarda öneriyorlar. Şuan kaç haftalıksınız?
gamze6606 yeşil mercimek kesinlikle
gamze6606 25. Haftadayım geçen hafta 370 gramdı doktor sorun görmedi ama biraz zayıf bir bebek olacak dedi ilk kızımda 2200 olarak erken doğdu. Bu bebeğim kilo alsın istiyorum.
iremd-1798 36. Haftadayım, her an doğuracakmış gibi hissediyorum :)
- Düzenlendi
iremd-1798 benimki de 30. Haftada 2043 Gr dı, 1 hafta önde demişti doktor. Bugün 36 haftalık, 2 hafta geriden geliyor karın çevresi ince dedi. 2500 kg, çok az kilo almış dedi. Doğana kadar insAllah güzel güzel kilo alırlar
Minigiim-vebenn52 deneyeceğim inşAllah çok teşekkür ederim
gamze6606 oy maşallah o zaman yiyebilirsiniz 😅😅 zamanında sağlıkla gelsin inşallah ❤️
gamze6606 inşallah canım benim sağlıkla gelsin İnşallah 😍 benim kızım 2200 gramdı ama sağlıklı bir bebek ve çocuk. Sağlıklı olsun kilosu çok önemli değil ama siz denilenleri yerseniz kısa sürede kilo alır inşallah ❤️
iremd-1798 hergun muz yiyorum , elma ekliyorum, hergun 1 kuru incir arasına ceviz koyup yiyorim hergun en az 2 ceviz , öğlen ayran genelde iş yerinde mutlaka, akşamları büyük bir kase ev yoğurdu tüketiyorum, yumurta 2 tane, sebze ve proteini haftalık dağıtıyorum günlere bölerek , hersabah doğal kaşar bulmustuk en başından beri ondan tukeriyorum ev zeytini ile . Kilomuzda boyumuzda önde Dr maşallah iyi kilo alıyor diyor , anası ona iyi bakıyor diyorum 🤪 27+2 yiz daha
gamze6606 muz, kabak çekirdeği, avokado demişti doktorum