yagmurrrra postu net okumadın galiba hepsini illaki yemişimdir
Ve bebeğe kilo alsın diye yenilen şeyler değil bunlar. Evet ben yemeğe bile tuz atmıyorum şeker de tüketmiyorum. Bnde kilo aldırmaya çalişiyorum ve senin yorumundan etlilenebilirdim. Ve yanliş bilgi verme. Bu kadar alınma herkesin yorum hakkı var

Merve_3351 tamam sen harika beslenmene devam et herkesin yorum hakkı varsa benim yorumumada karışma sana tamam dedikten sonra üstüne hala laf söylersen böyle karşılık alırsın uzatan sen oldun

gamze6606 sabahları aç karnına 3 4 tane kuru kayısı yerden geçer canım bende öyleydim dokturum ilaç yazdı ilaçta biraz abartı tuvaleten çıkamıyordum içtiğim gün kuru kayısı ve yeşilik salatalık domates bu tarz şeyler yersen kabızlık problemin olmaz bol bol su iç düzeliyor

Enfal_06 neler neler denedim bana mısn demiyor, kuru kayısı, kuru incir, zeytinyağı, günlük 3,5-4 litre su, kefir, magnezyum… Maalesef yaklaşık 8.5 aydır savaşıyorum bu problemle :)

gamze6606 doktorundan ilaç iste canım o zaman yazar mutlaka böyle devam ederse hemoroid olursun o daha kötü

yagmurrrra ya bende ıcıyorum hemen hemen her aksam😮‍💨☺️pazartesi kontrılmz var bakalım kac kılo oomusuz 35 cı haftadayız

zeynep9898 bize çok farkettirmişti hemde bu sayede sütte içmiş oluyorum 🤷🏻‍♀️ İnşallah kilo almıştır sizin bebiş🥰

zeynep9898 kafeini fazla olduğu için çok yemek bebek gelişiminde olumsuz etkilermiş. miş deyim ki gelip bana sallamasınlar😃

gamze6606 benim bebeğime de biraz küçük dediler 1 hafta sonra tekrar gel dediler kontrole. Ben o 1 haftada
              Her sabah 2 yumurta, 1 tüm avakado 1 dilim biraz büyükçe kaşar peyniri muhakkak Yedim
              Sonrasında 1 tüm muz bir avuç ceviz 5-6 adet kuru kayısı yedim
              Öğlen yemeği genelde hep bol marullu yeşillikli salatalar yedim yiyorum da hala
              Aralarda meyve soda
              Akşam yemeği muhakkak kendi mayaladığım 1 kase yoğurtla
              Ve uyumadan önce koca bi bardak nesquikli bazende ballı süt
              1 hafta sonra 650 gr almıştı