gamze6606 muz,kuruyemişler,yoğurt oğlum 4410 doğdu bunları her gün yiyordum kızımda şeker çıktı sadece yoğurt yiyebildim 3110 doğdu

gamze6606 Armut,haşlanmış yumurta, kabak çekirdeği, muz, süt, kaşar peyniri, beyaz peynir,avokado, incir, kayısı

Ben her gün kuru yemiş yemeye çalışıyorum yanında da bir kaç kayısı kilosu haftasıyla uyumlu dedi doktor şekerim sınırda çıktı diyet yapıyorum o yüzden fazla tatlı yiyemiyorum bence faydası oluyor

Merve_3351 yanlış bilgi değil burda bunu uygulayan yüzlerce hamile var. Ve ben gerçekten farkettiğini gördüm. Duyar kasma. Sen hiç hamilelikte zararlı diye cips, bisküvi, paketli gıda vs yemedin mi mesela? Ya da çay kahve tüketimini kestin mi? Boş duyar kasma zorla bişey yaptırmıyorum kimseye herkes kendi fikrini söylemekte özgür isteyen içer isteyen içmez. Alt tarafı nesquik dedik sakin😀

yagmurrrra postu net okumadın galiba hepsini illaki yemişimdir
    Ve bebeğe kilo alsın diye yenilen şeyler değil bunlar. Evet ben yemeğe bile tuz atmıyorum şeker de tüketmiyorum. Bnde kilo aldırmaya çalişiyorum ve senin yorumundan etlilenebilirdim. Ve yanliş bilgi verme. Bu kadar alınma herkesin yorum hakkı var

Merve_3351 tamam sen harika beslenmene devam et herkesin yorum hakkı varsa benim yorumumada karışma sana tamam dedikten sonra üstüne hala laf söylersen böyle karşılık alırsın uzatan sen oldun

gamze6606 sabahları aç karnına 3 4 tane kuru kayısı yerden geçer canım bende öyleydim dokturum ilaç yazdı ilaçta biraz abartı tuvaleten çıkamıyordum içtiğim gün kuru kayısı ve yeşilik salatalık domates bu tarz şeyler yersen kabızlık problemin olmaz bol bol su iç düzeliyor

Enfal_06 neler neler denedim bana mısn demiyor, kuru kayısı, kuru incir, zeytinyağı, günlük 3,5-4 litre su, kefir, magnezyum… Maalesef yaklaşık 8.5 aydır savaşıyorum bu problemle :)

gamze6606 doktorundan ilaç iste canım o zaman yazar mutlaka böyle devam ederse hemoroid olursun o daha kötü