• Gebelik
  • Cinsiyeti Ne Zaman Öğrendiniz? 🫶

Canım aynı şey benimde başıma geldi çok korktum bayramda koştur koştur hastaneye gittim acil Kadın doğuma 2 defa alttan muayene ettiler öyle böyle acımadı bi test yaptılar negatif çıktı içinde şüphe kalmasın bi baktır

Brisii

13 haftalıkken ikiz kızlarımın olduğundugunu öğrendim

deryaikov__ 13te yüzde 99 dedi 16 da kesinleşti ama hep 16 kesin diyorlar . Ben 20de detaylıya girdiğimde yine sordum burdaki değişinleri okuyunca korktum😅🙈

deryaikov__ bugun öğrendik 13.+2 ile erkekmiş 😁 ayrıca yüzük testide doğru çıktı ve çin takvimide 🤣

• 000 bunu yanıtladı.

deryaikov__ biz 12nci haftamızda gitmiştik kendini saklamıştı 16.haftamızda da belli oldu kız 🩷

deryaikov__ ben 14’de öğrendim ama o zaman da kesin değil ama erkek gibi demişti 2 hafta sonra sonuca gittim net erkek dedi

Buseemm canım bende 10. Haftadayım şuan doktor tam 12. Hafta da gelmelisin 2 li tarama testi yapacağız dedi

Passions ben de 12+3 de gidicem kontrole. Söylerse yazar mısınız buraya :)

ozlem_d 10. Haftadamı yaptırdınız testi tam olarak kaç günde sonuç cıktı acaba

15+2 de öğrendim netleşmesi 16 oldu

13+2 günlük olucaz çarşamba günü ve merakla bekliyorum öğreniriz inşallah 🙏

000 canım ben uzandım yüzüğüne ip bağladı kaynanam 30 cm lık falan bi uzunluğu vardı. Sonra karnıma doğru tuttu yüzüğü ip durana kadar bekledi sonra karnıma doğru yaklaştırdıkça sallanmaya başladı düz gidip gelirse erkek yuvarlak çizerse kız. Yüzük bebeğin kalp atışına göre hareket ediypr ama altın olması lazım