Hacerdogan turkuaz_ inşallah kızında olur :-) benimde bi kızım var bi oğlumuz olur dedik ama yine prenses geliyor 😇 Üzülmedim ama tabiki ikiside güzeldir bence 😍
000 64Demet64 valla kendi kız kardeşiminde erkek dedim var bunda fasulye dedim doğru çıktı erkek çocuğu oldu seninkindede var gibi sanki hayırlısı olsun yinede belli olunca yazarsın bakalım merak ettim 😆😆
Kezbanylmz Kızlar benimki biraz farklı soru olucak ama çok kotu bir şekilde grip oldum 19 haftalık hamileyim ıhlamur tuketsem zararlımı sizce artık yutkunamiyorum burnum akıyor üst üste hapsirmaktan ciğerlerim mahvoldu
NesliMomm Kezbanylmz Ben içmiştim ama arka arkaya sık içme günde 1 kere içebilirsin. Bir de ılık suya limon ve bal karabiber karıştır iç bogazını falan yumuşatır bana iyi gelmişti.
Yhuzo Kızlar 6+2 yin bugün ilk defa kalp atışını duydum çok heyecanlıyım. Kesem patlıcana, armuta benziyor cinsiyet tahmini alabilir miyim
1woramy Nazalex 2 li tarama testinde ilk önce çocuğun ense kalınlığına burun gelişimine boy kilo ve kese kalınlığına falan bakılıyor detaylıca eğer folik asit kullanıyorsan muhtemelen bırakıp demir ilaçlarına başlatır sonra senden kan alacaklar 1 hafta 10 gün içinde kan sonucun çıkıcak ense kalınlığından falanda sağlıklımı değilmi söyler ama kan testi en önemlisi 🥰
Hrykmrcglr deryaikov__ 12 haftadayken tahminde bulundular tutmadi bugun 17. Haftamda ogrendim kiz oldugunu
25_25damla duygukrd evet bulundu ama kesın degıl dedı detaylıda söylerler dedı göstermiyor dedı ama bır erkek dedı detaylı da erkek dedı doktorumuz
Kdr1903 13 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 17 haftalıkken gittim bacaklarını açmıyor dedi hala net değiliz haftaya kontrol var 19 haftalık olduk erkeğe benziyor da kaldık 🤦♀️🤰
turkuaz_ Hacerdogan rabbim ikisinide tattırsın. İnşallah 2. Kız olursa zirvede bırakıcam ama eşime diyorumki kız olana kadar devam gülüyo oda 😁😁😁
Hacerdogan turkuaz_ Rabbim istediğine istediğini veriyor inanın naparsak yapalım nasibimizi yaşarız :) bizde bir kız bir oğlan olsa oh mis diyorduk. Şimdi 2 kız neyimize yetmiyor çok ilerde kızlar kardeş isterse daha genciz yoksa bize yeter diyoruz hep 🤣 Ama bi oğlum olsun isterdim kızın tadını aldım ya 🤣 insan olmayanı istiyor işte
Ozlooo-0 Burcu395 valla erkek hemen gösteriyor . Bizimki pipisini gösterdi hemen açar açmaz ultrasonu süprizi de kalmadı