Ben Lierac çatlak kremi aldım ve kullanıyorum,iyi de bir ürün. Öneririm zaten en çok kullanılan kremlerden kendisi.

Doğal shea yağı kullanıyorum. Kullanmadan önce saç kurutma makinesiyle biraz ısıtıp sürüyorum. Ertesi gün hala nemli oluyor. En çok bundan memnun kaldım. Bunun dışında soğuk sıkım kakao yağı aldım

gzlannesi benim 30 lu haftalara kadar hiç çatlağım yoktu. Ama karnim birden büyüdüğü icin bel kenarlarimda kirmizi kizariklar oluştu kaşıntı da oluyor malesef su an göbek deliği alt kisminda da o cizgiler belirlemeye basladi. Bio oil kullaniyorum bide kirmizi kantaron yağı. Fakat olacagi varsa oluyor sanirim. Benim annemde hic yok catlak, genetik etkili ama sanirim kime cektigin ya da vücut esnekligi de onemli. Suyu da bol icmeye gayret ediyorum bu arada.🤷‍♀️

Bende doktora sordum son kontrolde 3 ayı devirdik çok şükür 4.aydayız bana badem yağı ve Talya önerdi alıp kullanmaya başlayacağım henüz çok kilo almadığım için kullanmaya başlamamıştım

Rabia4669 bende sormuştum 5. Aydan sonra kullanmaya başla demişti ve 5. Aya girmek üzereyken başladım canım lierac ve chakra oil. Kullanacağım sanırım

Benim de üst bacağım çatladı çok az 29.haftadayım o kadar da nemlendiriyorum ama olacağı varsa oluyor demek ki

Badem yağı da iyi geliyor benim gebelikten dolayı henüz çatlağım olmadı ama kilo verdiğimde oluşan çatlaklarım vardı onlar için kullandım ve etkisini gördüm gebelik döneminde de kullanıyorum henüz yeni gebeliğim ama şimdiden sürüyorum.

duyguluuuu

gzlannesi kızlar ben de 20. Haftadayım çatlağım yok biooil kullanıyorum ben ilk aydan başladım ve hamile kalmadan önce de zaten her duştan sonra vücudumu nemlendiren biriydim

Hlybkr bencede erkenden sürmek önemli kesinlikle bunu anladım bende

Ebruayazatak herkese farklı etki sanırım daha önce ben kullanmıştım genede çatlamıştı vücudum

gzlannesi evet zaten ancak o zaman şişmeye başlıyor insan ve birden oluyor çatlamaya müsait inşallah en az çatlak ile bitiririz süreci 🤭