gzlannesi ben bir haftadır başladım gerçekten önceden olan çatalarığıma bile iyi geldi bende 4 aya girdim yeni çok araştırdım çoğu bu markayı önerdi

gzlannesi lierac+hindistan cevizi yağı kullanıyorum.Hamilelik öncesi kilo almıştım bacaklarım da çatlar vardı onların görünümünü azaltmış bence etkili bir krem.Hatta trendyolda ikili indirimli set vardı

Susen2 ne güzel ya o haftada çatlak olmaması göbeğim yenice çıkmaya başlamasına rağmen çatlıyorumm 🥺

Armommy bio oili kilo alımından dolayı oluşan çatlaklarım için eskiden kullanmıştım faydasını görmemiştim o yüzden onda emin olamadım

Bunun genetik olduğunu düşünüyorum, katı bir tenim var gergin ve sert şuan 34. Haftamdayım 15. Haftadan itibaren düzenli olarak bio oil ve hindistan cevizi ve içerisinde 7 farklı yağ bulunan vucut yağı deneme rağmen çatlaklarım malesef oldu 2 haftadır lierac başladım. Çok aman aman çatlağım yok ama yine de oluştu

Susen2 ben de kullanıyorum güzel nemlendiriyor ama çatlaklarım var ufak tefek genetik sanırım ya

gzlannesi hiç boş yere işe yaramayan şeylere para harcama birkez çatlayınca önüne geçilmiyor ve ayrıca dışarıdan nem çok yetersiz kalıyor içten nemlendirmek lazım yanisi suyu bol bol iç sen yine ama çatlak oluşumunun önüne geçemessin artık sorrry 😑

Kbetul lierac kullanınca azalma oldumu 1. Haftadan sonra etki oluyor diyorlar eskilerde bile

gzlannesi evet yumusatmak filan icin yaglari kullanmak guzel ama bence bu catlak isi biraz genetik, kimi sabah aksam yaglari boca ediyor yine de catliyor, kimi hic bisey kullanmayip yine de catlamiyor. Ben icinde kimyasal olmayan bir sey kullanmak icin dogal yaglarla eczaneye yaptirdim ama bir de dogurduktan sonra gormek lazim catlayip catlamadigimi🙈

Nazyapiyo_ya hamile olmadan öncede 2-3 litre su içiyordum şuan 4 litre içiyor olabilirim daha ne kadar içmem lazım ki 😄 bence o yeternce nemli

gzlannesi merhaba ben 27. Haftadayım 20.haftama kadar her hafta lierac çatlak önleyici ve bio oil kullandım 20.haftamdan sonra da göbeğim hızlı büyüdüğü için her duştan sonra yani 2 3 günde 1 lierac her gece yatmadan önce de bio oil sürüp nemlendirdim. Bide su tüketimimedikkat ediyorum. Bu tür şeyler genetik oluyor benim annemde çatlak çoktu bu yüzden de korktum bu yüzden sık kullandım. Şuan hiç çatlağım yok vücudumda :)

aframoms13 bencede genetik gibi sanki dikkat etmek lazım o yüzden vücudum sıkı ve sürekli çatlıyor sanırım o yüzden