Meli21 canım ben bunu daha önce kullandım memnun kalmadım

Selinsahinnn organik cadının merhemiyle lieracı dönüşümlü kullanıyorum. Nemli tutmak ve su çok önemli. Cilt yapın çatlama çok müsaitse bunlar bi nebze olsun azaltır. Bi de organik cadı tamamen bitkisel yağlar kullandığından cildi besleyici etkisi de var aslında

gzlannesi kesinlikle iyi bir tercih olurdu ben çatlağa meyilli olduğum halde 6 aylığım ama çok şükür olmadı bol nemli tutmak deriye esneklik kazandırmak mantıken yaptığımız ☺️ Ama bundan sonrakileri engelleyecektir belki devamlı kullanırsanız

Ben ilk hamileliğimde bir krem kullandım hiç çatlağım olmadı şükür. Bunda da aynı kremi kullanacağım.

CELLICADERM kremin ismi

gzlannesi lierac kullandım başlarda bazıları çatlamış bazıları çatlamamış bence tek kreme bağlamamak lazım herkesin cilt yapısı bir değil benim vücudumun her yerinin kuruluk nemliliği bile bir değil bacaklarım kuru olduğu için bekarlığımdada çatladı gebeliğimdede bol su içmek çok önemli vs vs etkisini lieracın gördüm diyemem çünkü bıraktım temiz içerikli olmadığını öğrenince sarı kantaron yağı kullanıyorum şuan kötü kokuyor ama nemlendirmesinden memnunum son bir iki gündür kaşıntılarım başladı sürüp yavaş yavaş masajla yediriyorum kaşıntımı sakinleştiriyor

gzlannesi ama genelde herkes aile yapısına bağlı olduğunu söylüyor kullanıp çağlayanda oluyormuş hiç bişey kullanmadan çatlamayanda oluyormuş benim vucüd yapım çatlamaya çok meilli ama çnkü bekarlıktan bacaklarımda çatlaklık var

gzlannesi mustela kullandım iki hamileliğimde. Hiç kırmızı çatlağım olmadı. Bunda lierac denedim ama çok beğenmedim mustelaya geri döndüm. Şimdilik çatlağım yok. İlk hamileliğim ikizdi onda ergenlik çatlağı gibi beyaz incecik çatlaklar oldu son iki hafta. Tek gebeliklerim çatlaksız geçiyor ama düzenli kullanıyorum kaşımıyorum kasıntımoıursa hemen kremleniyorum.

gzlannesi kesinlikle Hindistan cevizi yağı ve üzerine vazelin öneriyorum ikisi de normal fiyatlı olabilir. Çok pahalı ürünlere para verme her şey genetik unutma ☺️

gzlannesi piyasadaki her kremi yağı kullandım en iyisinden en pahalısına ayrıca 38. Haftadayım ve 9 kilo aldım çok dengeli ve yavaş yavaş. Ancaaak bu hafta çatladım. Bence tamamen genetik. Badger, lierac, bio oil, mustela ve Aloe vera aklınıza ne gelirse herrrr şeyi sürdüm. Tabi ki kaşınmasın hemen nemlendirin falan ama önüne de geçilmiyor.