gzlannesi ben kesinlikle tatlı badem yağı öneririm. Bende 6.ayda kırmızı kırmızı ufaktan çatlamaya başladım direk annem tatlı badem yağı aldırdı. Gün içinde her aklıma geldiğinde sürüyorum. Olanları geçirmedi ama daha fazla çatlamama engel oldu, 36+3teyiz çatlaklarım hala aynı

İnstagramda organik_cadi’ya mesaj atarsanız yardımcı olabilir. bitkisel içerikli çatlak kremi vs yapıyor. Ondan almıştım hiç çatlağım olmadı henüz.

gzlannesi ne yaparsan yap geçmiyor 🤷 goguslerime neler surmedimki çatır çatır çatladı karnıma dokunmadım hiç biseu yok 🤣😁

gzlannesi ben bio oil ve lierac kullandım 36. Haftamda çatlağım oldu ve ilk 3 aydan beri kullanıyorum yani kısaca ne kullanırsan kullan çatlak olacağı varsa oluyor ama sana tavsiyem kaşındınız zaman kaşıma hemen nemlendir

Ahh bu çatlaklar 🤦🏻‍♀️ 35 36 haftaya kadar hiçbir şey yoktu ama sonra oluştu 39 hafta olduk şuan

gzlannesi yağ ve lierac çok düzenli olmasa sa kullanıyodum, 32. Haftaya kadar çatlak yoktu ama şu an 🥹🥹 yani illaki oluyor yapısal bence

Ben hipp markasina ait catlak kremini kullaniyorum. 36 haftalik hamileyim hic catlamadim.

gzlannesi canım bio oil ve tatlı badem yağını dönüşümlü olarak kullanabilirsin.çatlak önleyici kremden ziyade derinin sürekli nemli kalması yeterli.Ama vucudun kuru ve çatlamaya meyilli ise kremlerle sadece çatlak oranını düşürebilirsin.22 haftalık hamileyim kalçamda önceden olan çatlaklar var duştan sonra bio oil gibi yoğun yağlar.Akşamları da nemlendirici kremler sürüyorum

Beriiivan bence kullanacağımız ürünler çok fazla olacaksa bir nebze azaltıyor