Kızlar 5 aylık hamileyim karnım yenice büyüyor ve çatlak oluşmaya başlamış çok azcık belli kaşınıp duruyor tavsiyelerinizi alabilirmiyim

Kişiden kişiye değişiyor çatlaklar ama maalesef bende de başladı 7 aylık hamileyim her gün lierac kullanıyorum. Bazılarında hiç çatlak olmuyormuş ama dediğim gibi herkes de farklı oluyor 🤢

gzlannesi ben bir haftadır başladım gerçekten önceden olan çatalarığıma bile iyi geldi bende 4 aya girdim yeni çok araştırdım çoğu bu markayı önerdi

gzlannesi lierac+hindistan cevizi yağı kullanıyorum.Hamilelik öncesi kilo almıştım bacaklarım da çatlar vardı onların görünümünü azaltmış bence etkili bir krem.Hatta trendyolda ikili indirimli set vardı

Susen2 ne güzel ya o haftada çatlak olmaması göbeğim yenice çıkmaya başlamasına rağmen çatlıyorumm 🥺

Armommy bio oili kilo alımından dolayı oluşan çatlaklarım için eskiden kullanmıştım faydasını görmemiştim o yüzden onda emin olamadım

Bunun genetik olduğunu düşünüyorum, katı bir tenim var gergin ve sert şuan 34. Haftamdayım 15. Haftadan itibaren düzenli olarak bio oil ve hindistan cevizi ve içerisinde 7 farklı yağ bulunan vucut yağı deneme rağmen çatlaklarım malesef oldu 2 haftadır lierac başladım. Çok aman aman çatlağım yok ama yine de oluştu

Susen2 ben de kullanıyorum güzel nemlendiriyor ama çatlaklarım var ufak tefek genetik sanırım ya