gzlannesi lierac phytolastıl kullanıyorum çatlak oluşumumu durdurdu bu serum ile çatlakların onarımını yapıyorum çatlak görünümünü bayağı azalttı

Kbetul çatlak oluşumunu önlesin şuanlık bende dün verdim lierac canım

gzlannesi zeytinyağı memleketten diğerlerini aktardan almıştık biz de. Kakao yağı kesin kullanın en önemlisi o

Susen2 Aynen öyle genetik bence bende hiç bir şey kullanmadım çok kuru bir cildim olmasına rağmen 35.haftadayım çok şükür daha çatlak olmadı

gzlannesi evet. Yıllardır var ben bütün hamileliklerimde kullandım. Ama 4-5 ayda başlamak gerek çatlamadan.

5 aylık hamileyim piyasadaki kremlere para dökmedim aktardan doğal yağ karışımı yaptırdım bir tane bile çatlağım yok doktorumda zaten hep doğal şeylerden yana olduğunu belirtti umarım böyle devam ederim🧿🙏🏻

gzlannesi çatlamamak için her yolu deniyorum😂 zaten kış aylarında çok kuruyorum o yüzden iyi oluyor

La mer in renewal body oil ini kullanıyorum 32deyim çatlak yok ama günde 2,5 L su içmeye gayret ediyorum

mrvdmhmz bu kullanacaklarımın yanına aktar karışımı da ekleyeceğim bende

KeremikoBayky suyla alakalı olduğunu düşünmüyorum Ben ya benim fikrim ben normlde deli gibi su içerim hamile değilken bile 2.5-3 litre içen biriydim çatlamayacak olsam ben çatlamam su ile alakalı olsa

Zyinat hindistan ceviz yağı da en çok önerilenler arasında canım gördüğüm kadarıyla

gzlannesi canım kullansanda oluyor kullanmasanda hele ki 7 ayda çocuk dönüp aşağı indimi oluyor ozmana kadar nemli tutmaya çalış ne kadar az okadar iyi bio oil kullanıyorum alt ameliyat yerimde oldu çizikler çocuk aşağıda artık die