Kızlar 5 aylık hamileyim karnım yenice büyüyor ve çatlak oluşmaya başlamış çok azcık belli kaşınıp duruyor tavsiyelerinizi alabilirmiyim
Çatlak için önerileri alayım kızlarrr
Kişiden kişiye değişiyor çatlaklar ama maalesef bende de başladı 7 aylık hamileyim her gün lierac kullanıyorum. Bazılarında hiç çatlak olmuyormuş ama dediğim gibi herkes de farklı oluyor 🤢
Hkzltoprak lierac etkilimi peki çatlaklarını
gzlannesi ben kantoron otu yağı kullandım ve 41. Haftada Doğum yaptım 16. Haftada karnım daha büyümeden kullanmaya başladım sabah akşam sürdüm çok şükür hiç çatlağım yok 💕
gzlannesi ben bir haftadır başladım gerçekten önceden olan çatalarığıma bile iyi geldi bende 4 aya girdim yeni çok araştırdım çoğu bu markayı önerdi
Hazalaskin teşekkür ederim canım değerlendireceğim hemen erkenden başladım ya 🥹
Sibel0812 eskiden olanlara da mı faydası oldu
gzlannesi
Benim ikinci hamileliğim ikisindede lierac kullandım kullanıyorum
gzlannesi lierac+hindistan cevizi yağı kullanıyorum.Hamilelik öncesi kilo almıştım bacaklarım da çatlar vardı onların görünümünü azaltmış bence etkili bir krem.Hatta trendyolda ikili indirimli set vardı
Ultramommy çatlamalara etkisi oldumu peki
Summerwine sanırım en etkilisi bu canım anladığım kadarıyla
Susen2 ne güzel ya o haftada çatlak olmaması göbeğim yenice çıkmaya başlamasına rağmen çatlıyorumm 🥺
Armommy bio oili kilo alımından dolayı oluşan çatlaklarım için eskiden kullanmıştım faydasını görmemiştim o yüzden onda emin olamadım
Hazalaskin bende kantoron otu yağı düşünüyorum sarı kantoron diyemi geçiyor
Bunun genetik olduğunu düşünüyorum, katı bir tenim var gergin ve sert şuan 34. Haftamdayım 15. Haftadan itibaren düzenli olarak bio oil ve hindistan cevizi ve içerisinde 7 farklı yağ bulunan vucut yağı deneme rağmen çatlaklarım malesef oldu 2 haftadır lierac başladım. Çok aman aman çatlağım yok ama yine de oluştu