Aysl123 kantoron ve lierac şuan önde gidenlerde canım deneyeceğim ikisinide

Biooil,lierac, dalin bebe yağı ve badem+Shea karışık yağı kullanıyorum dönüşümlü olarak. 22 haftalığız şuan çatlağım yok. Ara sıra kaşıntım oluyor. Ama kaşımamaya çalışmak gerekiyormuş. Bir de her gün duş alıp duşta vücut kremi sürüyorum sonra çıkınca bu yağları sürüyorum.

Hazalaskin The Touch By Seda Altin çatlak kremi çok başarılı, 5 aydir kullanıyorum, çok kilo almama ve göbeğim baya büyümesine rağmen (ic karnim darmis demekki) sabah aksam kullaniyorum , çok şükür çatlamadim , kasindiginda sakin kasinmayin hemen o bölgeyi nemlendirin bu arada

Ben Lierac çatlak kremi aldım ve kullanıyorum,iyi de bir ürün. Öneririm zaten en çok kullanılan kremlerden kendisi.

Doğal shea yağı kullanıyorum. Kullanmadan önce saç kurutma makinesiyle biraz ısıtıp sürüyorum. Ertesi gün hala nemli oluyor. En çok bundan memnun kaldım. Bunun dışında soğuk sıkım kakao yağı aldım

gzlannesi benim 30 lu haftalara kadar hiç çatlağım yoktu. Ama karnim birden büyüdüğü icin bel kenarlarimda kirmizi kizariklar oluştu kaşıntı da oluyor malesef su an göbek deliği alt kisminda da o cizgiler belirlemeye basladi. Bio oil kullaniyorum bide kirmizi kantaron yağı. Fakat olacagi varsa oluyor sanirim. Benim annemde hic yok catlak, genetik etkili ama sanirim kime cektigin ya da vücut esnekligi de onemli. Suyu da bol icmeye gayret ediyorum bu arada.🤷‍♀️

Bende doktora sordum son kontrolde 3 ayı devirdik çok şükür 4.aydayız bana badem yağı ve Talya önerdi alıp kullanmaya başlayacağım henüz çok kilo almadığım için kullanmaya başlamamıştım

Rabia4669 bende sormuştum 5. Aydan sonra kullanmaya başla demişti ve 5. Aya girmek üzereyken başladım canım lierac ve chakra oil. Kullanacağım sanırım

Benim de üst bacağım çatladı çok az 29.haftadayım o kadar da nemlendiriyorum ama olacağı varsa oluyor demek ki