Nlnr_anne demekki orlardan çatlayacaksın canım
Çatlak için önerileri alayım kızlarrr
krdelen41 iyi gelir tabi ki yenileri bi nevi önlemiş oluruz
hoffegn çatlayacağımı biliyorum vücut sıkı olduğunda daha çok oluyor vücudu esnek arkadaşlarım var bi tane bile yok çatlakları 😀 kaderimiz bu sanırım bende denediğim şeyler arasında en iyi nemlendirmeyi vazelinde gördüm valla kaşıntılarım gitti
gzlannesi bilmem. Doktorun söylediği bu
gzlannesi ben palmers kullanıyorum. Tummy butter olanı daha yoğun onu karnıma sürüyorum. Bacak göğüs ve diğer yerlere de masaj losyonunu kullanıyorum. Çatlağı önleyen asıl madde shea yağı. Palmersın da ana maddesi o. Kollajen, elastin ve argan yağı da var içinde.Ne kullanırsanız kullanın içinde shea yağı olsun. Ben 5-6 haftalıktan beri kullanıyorum her gün. Şu an 19+2deyim karnım hemen büyüdü ama çatlağım yok. Tabi günde 2.5-3 lt su, genetik ve hareket de etkili. İleriki dönemlerde ne olur bilemem:)
Zeyna88 4 litreye yakın içiyorumdur kesin su onla alakalı değil sanırım vücudum sıkı gençken de hemen çatlardım şimdi de öyle oluyor sanırım ama kuruyor hemen yağı sürüp bakıyorum kuru görünüm devam ediyor en iyi vazelin geldi birde lierac deneyeceğim bakalım
Seymsss bebişimizin canı sağolsun 😍
Arobselmar nerden aldınız acaba shea yağını
Seymsss nasip olursa o duyguyu merak ediyorum hayırlısıyla
Ben ne olur ne olmaz 2.ayımda başladım Lierac + mustela krem + mustela yağ + bio oil yağ bunları hep karıştırarak kullandım çok kaşınmasına ragmen catlak olmadı 8.ayimdayim 👌
Ve deli gibi girip çıkıl su içtim en az 3 litre doktorum söylemisti karın buyudukce nemi azalır kremlere ek olarak su içmek lazımmış
gzlannesi mustela çatlak kremi ve yağını tavsiye ederim kesinlikle işe yarıyor 👍
gzlannesi aynen canım birde sana tavsiyem çok hızlı kilo almamaya çalış ben aniden hızlı kilo aldıktan sonra oluştu çatlak
Arobselmar kokusu nasıl peki bu yağın