Canankara1992 bende şimdi başvurdum.Hastaneden bebek ölçüm kağıtları veriyorlar ya onu yükledim
__mom3503
- 4 Oca 2024
- 20 May 2023 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- İzmir gebe beslenme paketi tartışmasında
- İzmir Sabahattin altinyurt tartışmasında
- İzmir Sabahattin altinyurt tartışmasında
- Sert davrandım tartışmasında
- Kremaaaa tartışmasında
busradmrtas cidden mi soruyor musunuz bunu hanımefendi ?
- Hamileyken sigara içip bi sorun olan oldumu tartışmasında
sevgigorgell ben günde 1 paket içerdim.Hamile olduğumu öğrendiğim an bırakmaya çalıştım sürekli her içtiğimde içimdeki canı düşündüm ve bıraktım.Lütfen yanlış anlamayın ama neden bile bile bebeğe zarar verirsiniz ki anlamam…Buradakiler sıkıntı çıkmayacak dese içiniz mi rahatlayacak.Zaten sigaranın zararları çocuk gelişmeye başladığında çıkıyor.Gelişme geriliği oluyor alerjileri az kilo alımı vb birçok şey çıkıyor.Bence bırakma ihtimaliniz varsa bırakın
- Az ve öz hastane çantası tartışmasında
- Az ve öz hastane çantası tartışmasında
Mutluolanbiri ben de bugün hazırladım gayet az ve öz olduğunu düşünüyorum 😂 Doğum sonrası çok hasta baktığım için anne ve bebeğe gerekli olacak şeyleri koydum (hemsireyim 😂) Göğüs ucu kremi , pişik kremleri , çok çok kıyafet koymadım.Süt sağma cihazları zaten hastanede var o yüzden onu falan koymadım.Sadece kıyafetleri depend bebek bez ıslak mendil pamuk koydum gayet yeterli olduğunu düşünüyorum.
- Doğumda hemoroid olanlar tartışmasında
- Ultrasonda hiperekojenik kardiyak odak tartışmasında
- Hastanede giymek için gecelik/pijama tartışmasında
Dilekonurr ne çok ince ne çok kalın içimi belli etmiyor
- Hastanede giymek için gecelik/pijama tartışmasında
KIME ben de aylardır araştırıyorum her siteye baktım nerdeyse ama bana gereksiz pahalı geldi hepsi..Geçen gün lcw outlet e gittim sabahlık 150 TL emzirme geceliği 120 TL o kadar uyguna aldım ki …450 TL ye iki sabahlık iki gecelik aldım.Eger yaşadığınız şehirde LCw outlet varsa bir bakın derim
- Kizlar 4-5 haftalik beta atabilcek varmi bana lazum tartışmasında
- Ocean D3 K2 kullanan var mı tartışmasında
- Uyanmayan yenidoğan tartışmasında
Aselinannesiyyy uyandı mi peki şimdi
- Uyanmayan yenidoğan tartışmasında
Aselinannesiyyy evde beklemeyin lütfen herhangi bir hastaneye başvursanız iyi olur.Eğer gitmek istemiyorsanız topuklarindan ayak parmaklarına doğru biraz sert bir şekilde yukarıya doğru uyarı verin parmağınızla.Eger bugün düzgün beslenmediyse şekeri düşmüş sıvısız kalmış olabilir o yüzden de uyku hali iyice artmıştır.Ama keşke bu saate kadar bekleyeceğinize sağlık kuruluşuna başvursaydınız
- Beta sonucum !! Acill tartışmasında
- Bebegin kalbinde parlaklik tartışmasında