Resmen bi basurum eksikti şu anasini sattiğim dunyada…doğum sırasinda basur oldum. Kendiliğinden geçer mi bu? Tuvaletimi yapınca kanama falan olmuyor Sadece iç çamaşırım kendi kendine kirleniyor. 12 gün oldu doğum yapalı
Doğumda hemoroid olanlar
Yokmu kimse
Menim boyum bir elli qaldıraram seni birelli
Pinklove doktor ilaç veriyor genelde basur için kullandın mı
Minigiim-vebenn52 vermediler ilaç
Pinklove ilk gebeliğimde olmuştu hala var bu gebeliğimde de. Kendi kendine geçmiyor ilaçlar kremler de geçirmiyor maalesef. En etkili kesin çözüm lazer. Bende doğumdan sonrs yaptıracağım
Pinklove Benim daha önceden vardı ama doğumdan sonra iyice aldı yürüdü, hatta beni dikiş zorlamadı bunun kadar. Sarı kantaron yağı rahatlatıyor, ama geçmesi için lazer yaptırıcam. Bir çocuk daha düşündüğümüz için doğumdan sonra yaptırmadım, şimdi ikinciye hamileyim bunu da bir şekilde doğurup lazere koşuyorum artık 🥲
Pinklove çok geçmiş olsun maalesef geçmiyor canım. Daha doğumuma var benim ki çok önceden vardı senelerdir geçmiyor bazen çok acıyor
Benimde ilk doğumum da oldu ne cileler çektim onun yüzünden ikinci de daha beter oldu zaten.diger doğumlarımi da sezeryan tercih ettim artık o kadar acıyı çekeceğime sezeryan olsam daha iyi dedim.lazerle ameliyat olmama rağmen geçmedi.ayrica ameliyat sonrası da çok çektim ben.Allah yardımcısı olsun basuru olanın
Pinklove bende doğum sırasında oldum eve geldim kocaman üç tane basur memesi vardı şok🤦🏼♀️ proctolog diye bi krem sürdüm her gece şimdi çok minik kaldı 1 tane, ama yine tuvalete cıkarken acı oluyor zorlayınca da kanama oluyor maalesef
Bende normal dogum yaptim dikisler cok zorluyor 😢😢😢arka tarafimda bir aci var kaşınma var baktim meme var bu yasima kadar boyle sorunum yoktu o kadar üzüldüm ki oturdum agladim
Sezeryan istiyordum doğumu cevrem hep normal yap dedi ama gunlerdir dikisten oturamiyom😥
Doğumdan sonra çok çektim bende ve 1 hafta sonra indi şişlikler. Öncelikle sabah akşam ve hee büyük tuvalet sonrasında olmak üzere 10 dakika sıcak suya oturun bu çok rahatlatıyor ve geçiriyor. Sonrasında proctolok fitil kullanın kremden daha etkili. Ve promofen diye bi krem kullandım. Benim 5,6 tane meme olmuştu doğumum çok zor geçmişti dikiş acımı unutturmuştu bana hemoroid bu dediklerimi yaptım ve 1 hafta sonra tamamen inmişti inşallah sizlerde de işe yarar
-