Ben iki aylık hamileyken çay döküldü karnimdan aşağı onda bile bebeğe zarar vermismidir diye aklıma gelmedi çünkü kaç kat içeride amniyon sıvısınin içinde korunuyor. Bir kıldan ne olacak Allah aşkına. Bu kadar evham da kalbe zarar yani yapmayın

Hilal_blc

Mmnj

gulnurkrms

AyiPeddington

MerveNural

ladyax

ladyax
    Arkadaşlar bi anlik canımın yanmasiyla evham yaptim 5 dk snra banada sacma geldi zaten ama malesef silemedim yazmiş bulundum.gerckten çok kırıcısız.lütfen herkes kendi zekasina baksin.bi kendine baksin önce rica edicem.hepiniz cok mantikli düşünuyorsunuz her zman dimi masallah hepinizin kafası zehir.ayrica saçma geldiyse soru kii dedigim gibi bende silmek istedim snradan cevap vermeyin belki bugun cok kotu bir gün geçirdim canm çok skkn hayır ordan sadce konuşiyorsunuzzz aaa salak sordugu soruya bak.lutfen birbirmize bu sekilde hakaret etmeyelim hepimiz anne veya anne adayiyiz anlik evham yapabiliriz duygularimiz degişebilir bu sekilde kimse kimsenin kalbini kırmasın.iyi akşamlar hepinize

Gece gece girmez olaydım 😂😂 yok yok iyiki bi uğramışım bu kadar da olmaz yaa 🤣🤣

Evrem990
    Canım merak etme bisey olmaz.Burda bazıları atar tutar öyle sırf bunlara hak versinler diye takma kafana.Herkes istedigi sormakta ozgur.Dalga geçecek yer ariyorlar resmen.Ne kadar anlatsan boşa muhattap olmaya değmez bile😊🤷🏻‍♀️