Ben iki aylık hamileyken çay döküldü karnimdan aşağı onda bile bebeğe zarar vermismidir diye aklıma gelmedi çünkü kaç kat içeride amniyon sıvısınin içinde korunuyor. Bir kıldan ne olacak Allah aşkına. Bu kadar evham da kalbe zarar yani yapmayın
Sert davrandım
Hilal_blc süpersin 😄
- Düzenlendi
Evrem990 sizin IQ tam olarak kaç valla bi ölçün yani bu kadar değil ya bu kadar bos yere tasiyamazsiniz o beyni kafanızda
Evrem990 bu soruyla sen komiksin yinede sen bilirsin 🤣🤣
AyiPeddington millet iyice kafayi yemiş soracak soru bulamiyorlar napsinlar 🤣🤣
ladyax
Arkadaşlar bi anlik canımın yanmasiyla evham yaptim 5 dk snra banada sacma geldi zaten ama malesef silemedim yazmiş bulundum.gerckten çok kırıcısız.lütfen herkes kendi zekasina baksin.bi kendine baksin önce rica edicem.hepiniz cok mantikli düşünuyorsunuz her zman dimi masallah hepinizin kafası zehir.ayrica saçma geldiyse soru kii dedigim gibi bende silmek istedim snradan cevap vermeyin belki bugun cok kotu bir gün geçirdim canm çok skkn hayır ordan sadce konuşiyorsunuzzz aaa salak sordugu soruya bak.lutfen birbirmize bu sekilde hakaret etmeyelim hepimiz anne veya anne adayiyiz anlik evham yapabiliriz duygularimiz degişebilir bu sekilde kimse kimsenin kalbini kırmasın.iyi akşamlar hepinize
Hilal_blc bide üste çıkar bakale 😄 hepimizi etiketlemis
Böyle postları görünce beynim kulaklarımdan akıyor. Diyorum ki ‘Seni böyle yaratmayan Rabbin için bugün ne yaptın?’
oguzkagan_ offf çok güldüm Allah’ta seni güldürsün 😂😂😂😂 eltime okudum haykırdı resmen
Gece gece girmez olaydım 😂😂 yok yok iyiki bi uğramışım bu kadar da olmaz yaa 🤣🤣
oguzkagan_ 😂🤣🤣🤣daha neler neler görcez bakalım 😂😂😂
AyiPeddington Ya ahahha 😁 Güldürebildiysem ne mutlu ama ben de postu okuduğumda çok güldüm 😁
_brcu88_ Ben de merakla bekliyorum. En zirvesi bu şu anda.
oguzkagan_ kesinlikle 😂😂
oguzkagan_ ona ayrı yarıldım canım. Sağolsun iyi güldürdü 😂😂😂😂
AyiPeddington Kesinlikle 😁