Kızlar İzmir büyükşehir belediyesi yeni bir kampanya yapmış tüm gebelere gebe beslenme paketi veriyormuş googleden başvuru yapılıyor. İçeriği baya zengin paketin izmirde yaşayan hamileler kaçırmasın derim ben bugün başvurdum bakalım gelecek mi
İzmir gebe beslenme paketi
Aysensrkan merhaba izmir Büyükşehir belediyesinin kendi sitesinden mi yaptınız acaba ? Ben de ilçesinde oturuyorum da
sln23 evet izmir büyükşehir belediyesi gebe beslenme paketi başvuru yazınca çıkıyor
@Aysensrkan bende başvurcaktım gebelige ait belge istedi siz nasıl hangi belgeyle başvurdunuz
33 haftalık gebeyim
Canankara1992 bende şimdi başvurdum.Hastaneden bebek ölçüm kağıtları veriyorlar ya onu yükledim
Aysensrkan merahab bana hiç hastanede kağıt verilmedi nasıl yapabilirim acaba
Canankara1992 altta yazan numarayı aradım sordum e nabızdan son gittiğiniz randevu detayını atabilirsiniz veya ultrason dedi ben e nabızdan hallettim
Yasemin_0435 canım e nabızdan ‘ziyaretlerim’ sonrada en son gittiğin kadın doğum doktorundan detay görüntüle de ss al siteye yükle
_mom3503 e nabızdan da halledebilirsiniz
Tşkler deniyeyim bende
Aysensrkan peki ben 18 +4 düm olur mu
Yasemin_0435 bilmiyorum araştırın
16 değerine eşit diyor daha öncesi başvuramıyor sanırım değilmi
Aysensrkan teşekkürler bende şimdi başvuru yaptım 🥰
Vandb bilmiyorum altta yazan numarayı arayıp sorun bence bana haftamı sordu 29 dedim tamam İnternete başvurun dediler