• Doğum
  • Doğum ücreti için doktorla pazarlık yapılır mı? Yaptınız mı?

Bir ay içinde doğumum olacak inşallah ama hastane ücretler her geçen gün çok artıyor. Doktorla doğum ücretini konuşup indirim yapmalı mıyız? Doktorlar istedikleri kadar indirim yapıyor mu?

Hatice-01 hiç duymadım özel hastanelerde doktorun indirim yaptığını sabit fiyattır bence

Bi arkadasım rica etmişti yaptırmıştı doktor indirim bende diyim dedim 3. Bucuk sene önce sezeryan 3.000 tl idi. Doktorum aradı hastam için indirim istiyorum dedi onlarda olumsuz birseyler söyledi doktorda sinirlendi bizde burda doktoruz hiç mi hatrımız yok dedi 100 tl indiler 😁😁 şaka gibi

Hatice-01 bence böyle parasal şeyler doktorla konusulmamalı özel hastaneye takip oluyosak bazı şeyleri göze almamız gerekiyo 9 aylık takip süresini beraber geçirip ahbap olmus can ciğer olmuş olabiliriz ama neticede buda onun ekmek kapısı

Dilan_55 yok yok indirim olur, olmaz diye bişe yok hastanenin aldığı ücret ayrı doktor hakedişi ayrı. Kendi payından indirim yapabilir. Ama bence bunu istemek yakışıkalmaz

_mom3503 doktor kendi aldığı para ayrı bazı hastanelerde doktor belirliyor parasını yönetim değil

Tugraseda hamile kaldığım zamanki fiyatıyla şu anki fiyatı arasında çok fark olduğu için maalesef bunu düşünüyoruz😔

Aldıkları paralar normal mi yani çok yüksek fiyatlar var eğer yapıyorlarsa neden konuluşup istenmesi yakışmasın ki ayrıca tanıdık biri varsa arada genelde yapıyorlar indirimi çok kez şahit oldum

Yani sonuçta cebine az para kalacak olsa ya da hiç kalmayacak olsa tabii ki indirim yapmazlar. Herkes cebine giren parayı düşünüyor bu zamanda

Doğum ücreti hastanenin ilgili birimiyle konusulur bence. Doktorla bu tarz bi muhabbetr gitmek ne bileyim… 😒

Ben doktorların hastane yönetiminden daha fazla indirim yaptığına şahit oldum. O yüzden doktorla konuşmanın yanlış olduğunu düşünmüyorum

sselinn evet benim arkadasıma cok güzel bi indirim yaptırttı doktoru ama benim hastane şaka gibi 100 tl😁😁 3 bucuk sene önce

Hatice-01 valla bende zam yedim tek duam doğurana kadar tekrar zam gelmemesi 15den 22ye cıktı 😒 kendi kardeşim özel hastane çalısanı gitsem orda akraba indirimi hakkım var 7 bin tlye halloluyo tüm doğum sürecim. Ama onların hastanesinde bebek yoğun bakım ünitesi yok zaten benim doktorumda o yüzden bırakmıs o hastanede doğum yaptırmayı. Simdi ben tuttururumda sırf ucuz diye o hastaneye giderim sonra allah muhafaza ters bişe olur küvöz desteği falan gerekir eşim beni perişan eder senin inadın yüzünden buraya geldik diye. O hiç para hesabı yapmayan biri bende aksine hesap kitap yapan biryim. Ama bu konuda ısrarcı olup tüm sorumluluğu üzerime alamıycam sonra senin yüzünden oldu derler her ihtimali düşünmek zorundaym. İnşallah sizinde ricanızı geri çevirmez ve yardımcı olur doktorunz