Kızlar burda daha hızlı yanıtlar alıyorum lütfen hemen cevap gelsin kızım 12 günlük oldu bugün hiç uyanmadı çok az emiyor ne yaparsam yapayım tepki vermiyor niye böyle oldu bu çocuk enfeksiyon yeni bitti acaba hala enfeksiyonu mu var

Aselinannesiyyy sarılık var miydi buyuk ihtimal yoksa bile olur emzirin uyandirip. Elini yüzünü ıslak pamukla silin yenidogan bebek uyutulmaz 2 saat uyur geri uyandirilir. Acliktanda uyuyabilir

Gün boyu uyanmadı , enfeksiyon geçmişi var ve siz bu saatte buraya mı soruyorsunuz ?

Hayatım çocuğu hemen uyandır ve doyur. Yenidoğan belli saatlerde uyanmazsa uyandırılır ve emzirilir ya da beslenir. Doyurduktan sonra yaz buraya da içimiz rahatlasın

Aselinannesiyyy kız kardeşimin bebeği de sürekli uyuyordu ama sarılık olmaması ve gelişimin geri kalmaması için en fazla bir saat aralıklar ile emziriyordu doktoru öyle tavsiye etmişti uyusa dahi mamasını verin ve uyandırmaya çalışın ayak tabanını uyarınca uyanıyorlar

Aselinannesiyyy evde beklemeyin lütfen herhangi bir hastaneye başvursanız iyi olur.Eğer gitmek istemiyorsanız topuklarindan ayak parmaklarına doğru biraz sert bir şekilde yukarıya doğru uyarı verin parmağınızla.Eger bugün düzgün beslenmediyse şekeri düşmüş sıvısız kalmış olabilir o yüzden de uyku hali iyice artmıştır.Ama keşke bu saate kadar bekleyeceğinize sağlık kuruluşuna başvursaydınız

ZTB kız öyle yapıyorum zaten ama çok ememiyor uyuya kalıyor sabahtan beri onunla cebbeleşiyorum

Aşkım uyandır emzir uyanmıyorsa biberon tut çekiyorsa korkma sütünü sağıp ver bir defaya mahsus geçmiş olsun

Aselinannesiyyy canım direk hastanede bana söylediler yeni doğan iki saatte üç saatte bir emzirmek lazım uyanmıyorsa altını aç uyanır yine uyanması ayak altına vurman gerekiyor uyanması için biraz hafif canı yanabilir bebek emmediginde sarılık olabilir sarılık olunca bebekler uykudan uyanamıormuş hastanede doğunca ben uyandıracağım naptıysam hemşire geldi baktı uyandıranları topuklarına vurdu iki parmağıyla biraz sert vurdu uyansın die uyandı aglıor içim çok gitti ama kozda dediki uyanıp emmese sarılık olur bu kez uykudan hiç uyanmıyor dedi sebebini demişti ama unuttum (biberon ver diyenlere bakma sakın biberon verme gerekirse kaşık kaşık yavaş yavaş ver biberon verme bu kez senin memeni tutmaz biberondan yoğun gelir süt memeden yoğun gelmez bu kez memeyi tutmuyorlar )

Aselinannesiyyy canım yenidoğanın beslenmesi 3 saati asla geçmemeli sen onun uyanmasını hiç bir zaman bekleme 2 saatte bir emzir eğer beslenmezse şekeri düşer şekeri düşünce uyandırmak çok daha zor olur ve sarılık olabilir parmağınla tık tık topuğuna vur tam tırnağını değil de parmak ucunu ayağının altına sürt yüzünü ıslak pamukla sil eziyet gibi gelebilir ama uyanamaması daha kötü onun için bebeğim sarılık olmuştu aynı şeyleri yaşadım yatış istediler hastaneye yatirmadim ve sık besleme ile 1 günde düşürdüm sarılık değerini 43 günlük anneyim dene bu dediklerimi

1996snl bende biberon taraftarı değilim ama bebeğin toparlanıp uyanması şuan daha önemli sürekli verilmediği sürece bir sorun yok bence evet anne sütü ve meme her zaman daha iyi ama arada Bi alternatiflere başvurmak sakıncalı değil bence

Bulbulyuvasi sezaryen doğum yaptığım için lansinoh yavaş akış kullandım 1 ay mama verdim meme reddi yapmadı çok şükür

Damla lansinoh hiç kullanmadım bende normal doğum yaptım. Emzik kullanıyor musunuz başladınız mı? Hangi markayı kullanıyorsunuz? Bir de memede uyuklamadan önce mi yatırıyorsunuz yoksa uyuyacağını anlayıp yatağına mı yatırıyorsunuz?

Bende ilk 5 gün aynı durumu yaşadım sütüm gelmedi herkesten ayrı laf geldi bebeğim 2 gün sarılık geçirdi uyanmıyordı ve hastaneye götürdüğümde aşırı aç kalıp halsiz düştüğünü söylediler ve kilo kaybı olmuş bende sürekli mama ve emzirip 3 saate bir doyurdum sonra kilo almış şuan iyi muhtemelen açlıktan olabilir