sevgigorgell doğuma kadar içtim maalesef ama doğum yaptıktan sonra ağzıma sürmedim değişik bir şekilde 1.5 sene hiç içmedim

Bende bıraktım gbi bişi ama insanın ister istemez alıskanlıgı var gebeyim doktor 5 taneden fazla içme dedi kendi eşimede bırak diyince daha fazla içip strese giriyordu dedi bende gunde 1 tane bazen hiç içmiyorum

gamzecgr iki gebeliğim dede hiç içmedim ama bir seneyi gecik baya bağımlı oldum üçüncü gebeligim birakamiyorum

Ozoooo, başlığı Hamileyken sigara içip bi sorun olan oldumu olarak değiştirdi.

Plasentayla anneden bebeğe geçen nikotin oranına göre doğumdan sonra sütle geçen nikotin yaklaşık 3 kat daha fazladır. Yapılan araştırmalarda emziren annelerin sigara içtiği günlerde bebeğinin daha huzursuz olduğu ve daha az uyuduğu kanıtlanmıştır. Gebelikte içmeniz erken doğum riski, gelişme geriliği riski, düşük doğum tartısı gibi bazı rahatsızlıklara neden olabilir. Elinizden geldiği ölçüde azaltmanız hem sizin hem bebeğiniz için çok önemli. 3 yetiyorsa 3, 5 yetiyorsa 5. Gerçekten önemli bir konu umarım sağlıklı bir gebeliğiniz ve doğumunuz olur 🙏🏻

sevgigorgell ben bıraktım. Hiç içmiyorum . Çevremde full içip doğuran arkadaşlar da vardı günde sınırlı bikaç tane içip doğuran da vardı sorun yaşayanı görmedim

Ahhhh en büyük sıkıntım bu… doğumuma çok az kaldı hala içiyorum bırakamıyorum bu konuda kendime çok kızıyorum ama iradesizliğim yüzünden bırakamıyorum 😞 öyle 3-5 tane de değil bir pakete yakın içiyorum keşke hamileliğimin son gününe kadar tiksinmem mide bulantım olsaydı da içmeseydim…

sevgigorgell çok şükür herhangi bir sıkıntı olmadı ama aç karnına içmemeye özen gösterdim olabildiğince azaltmaya çalıştım ama pekte başarılı olamadım ne yalan söylim

sevgigorgell öyle oluyor işte ben ilk aylarımda onu denedim dedim bırakcam anam bi baktım 1.5 paket içimisim 😞

Nursemom_ bende bazen kendimi tutuyorum içmeyeceğim diyorm ama olmuyor gerçekten illet bişey ya çok dua ettim hamileyken tiskineyim diye ama olmadı Malesef

Çok içen biri değildim zaten işten çıktım hamilelik geçim sıkıntısı derken çok canım istiyor günde 1 tane bazen 2-3 günde 1 tane içiyorum hiç içmemek daha iyi tabi ama işte