Allah kurtarsın rabbim sağlıkla almayı nasip etsin guzel evladını kucağına ikinizde sağ salim çıkın…🤗 Darısı tüm bekleyen annelerin başına ıns.🤲
KKubra0603
- 26 Nis 2022
- 19 Haz 2021 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Doğuma giriyorum 🥰 tartışmasında
- sizce erken mi 38+4 doğum için ? tartışmasında
Kubra0603 sakin ol canım bence erken değil benim oğlum 38 +1 de doğdu çokta sağlıklı bı bebek şimdi 2 buçuk yaşında kardeşini bekliyo sagsaglim kucağına alirsin inşallah içini ferah tut 😍❣️
İlk kızım 2 hafta önden gidiyordu doktor 37+2 de aldi iyiki de almış kordon dolanmisti boynuna..suan 5 yaşında her çocuk gibi hastalanır eder ama elhamdülillah sağlıklı.. bence iyi düşün ve doktoruna güven inan bende o zamanlar erken mi diyip endiseleniyordum ama kordonu dolanmış görünce doktoruma iyi ki güvenmişim dedim..şimdi 2.gebeligim gelişim olarak haftasiyla uyumlu 38 yada sonra alırız dedi doktorum.
Kubra0603 ben çizelgeden hafta takibi yapıyorum 38+4te tam 9 aylık oluyo bebişlerimiz. 40 haftalık süreç 9 ay 10 gün olmuş oluyor. Eğer sancınızı beklediğinizde de sonuçta sezeryan ile doğum yapacaksanız beklemenize gerek yok bence 🌼 sağlıkla kavuşun kucağınıza alın minnoşunuzu 👶🏻🌼
- Kocaman dünyam tartışmasında
- Nst den anlayan acil lütfen tartışmasında
Kubra0603 sancın yok canım . 25altı . Düz gidiyor çizgilerin 😊♥️
- Gün aldım spinal sezaryan tartışmasında
- Kızlar bu müslüm bezler ne ise yarıyor 🤔 tartışmasında
- Vajinusmus ve doğum. acil 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 tartışmasında
Doktorunuzla konuşun durumun ne derecede olduğunu söylediğinizde kendisi zaten karar veriyor doğum şekline…4 yıl çektim vajinismustan gitmediğim psikolog kalmadı benim 2.hamileliğim alttan muayene olamıyorum doktoruma en başından söyledim sağolsun çok anlayışlı asla zorlama ve ısrar olmadı doktorumunda onayıyla spinal sezeryan oldum şuanda asla normal doğum yapamam vajinal hertürlü işlemin düşüncesinin stresi bile yetiyor yaşamayan bilmez
- 37 haftada açılma tartışmasında
Kızlar henüz nst girmedim açılmam var mı bilmiyorum ama varmış gibi hissediyorum sanki bebek aşağıya baskı yaptıkça sanki açılıyomuş gibi hissediyorum olabilir mi? böyle bişey yaşayan var mı?
- Uyutmayan oksuruk tartışmasında
Misa34 başlığı osuruk diye okudum ya 😃😃😃😃
- 02.02.2022 doğum tarihi günümüzü aldik kizlar tartışmasında
Ay heyecan dorukta nasipse 2.kizim olucak sizin dogum tarihleriniz nezaman
- Vajinusmus geçirdim normal doğumdan korku..😔 tartışmasında
Arkadaşlar evlendikten sonra 1 sene ilişkiye giremedim canım acıyacak korkusu yüzünden bir şekilde tedaviyle başardım ama hala ilişkiye girerken canım acır korkarım.. Çok özür dileyerek parmağımı bile vajinamın içine sokamam hayali bile beni korkutuyor.. Bu yüzden fitil bile kullanamadım zamanında. 25 haftalığım ve normal doğumdan çok korkuyorum. Sizce yapabilir miyim? Ya da hiç psikolojimi riske atmayıp sezeryana mı yönelmeli miyim?
- Avrasya doğum ücretini bilen ?? tartışmasında
Rakamlar şaka gibi gerçekten.Yazıktır günahtır yani.Yani muayene ücretinden tutun doğum parası çocuk kıyafeti odası ihtiyacları bukadar masraf varken gelen zamlar çok şaşırtıcı
- Şubat anneleri nasılsıniz günler nasıl geçiyor tartışmasında
Kubra0603 bitmiyor inanki
- Gültepe Avicenna Hastanesine giden var mı tartışmasında
Kubra0603 zaten eşleri içeri niye almıyorlar anlamyrm tüm özel hastaneler alıyor nerdeyse yani her kontrollerde almasalar bile en azından ilk kalp sesinde cinsiyette sonuçlarda alınması lazım almiyorlar çok saçma
- Sakız yutması !!! tartışmasında
Gulerdemr01 çocuğa ulaşmıştır çiğneyip balon yapıyodur şu an 🤣 kız valla hakkını helal et iyi güldüm ,😂😂