Mrb bu hastane de kadın doğuma gidip ve bu hastanede doğum yapacak ya da yapmış olanlar var mı 🌸 bilgi verebilirmisinz memnuniyetiniz nedir
Gültepe Avicenna Hastanesine giden var mı
byzknn bnde o hastaneye cem beye gidiyorum canim ama çok yoğun bir Dr başka drlar olmasına rağmen herkes cem bey i tercih ediyor
Mltmsncn doğum ücretlerini ogrendinizmi acaba çok zam gelmiş bir anda ya
byzknn en son Pzt günü gidip delirdiğim hastane 😏 randevu alırsanız beklemezsiniz dedikleri için günler öncesinden randevu alıp gittim. Gttiğimde randevu saatim gelmiş olmasına rağmen 3 kişiyi aldılar benden önce. 13:50 de randevum vardı saat 15:30 da beni hala almadılar. Her hasta girişinde kapıyı tıklayıp kendimi hatırlattım randevulu hasta olduğumu söyledim. Kapıda kocaman randevulu hastaya öncelik tanınır yazmasına rağmen çocukmusum gibi oyaladılar. Küçücük bi alan ana baba günü. Odaya eşimi almamışlardı ilk gidişimizde covit sebebiyle. Ama kapıda bi milyon insan iç içe. Suriyelisi zencisi türkü arabı akraba olmuş. Dr Hatice Sermet. Sonuc olarak muayene olmadan parayı iade isteyip çıktım ordan. Doğumuma 3-4 hafta kalmışken. Günlük bakabileceği hasta sayısı 20 ise veznede ona göre sıra verilmeli insanlara. Bi milyon kişiye sıra verip yukarda iç içe bekletilmesinin hiç bi anlamı yok devletten farksız. Hem Dr. u hem de hastaneyi şikayet ettim. Doğuma gelen var orda kıvranıyor kadın. Dr doğuma gidecek aşağı katta hala sıra verıyolar. Para için eziyet çektiriyolar millete 😑
Yagmur2210 öğrendim. Muayene ücreti 170 tl
Normal dogum 3250
Zorunlu sezaryen 3950
İsteğe bağlı sezaryen 4750
Yagmur2210 dogru ne zaman gitsem diğerleri boş. Cem yogun.
Doktor cok önemli olduğundan ben kendi doktorumu bırakıp cem e gelmiştim. Memnunum şimdilşk cok sükür.
Mltmsncn aynn canım normal doğum 2000 TL di gelen zam çok fazla yani muayne ücreti ne fazla gelmemişte doğum çok fazla bir de doğum zamanı de hastane de değilse nöbeti falan yoksa gelmesi için 1000 TL dan fazla ücret oduyosun
Kubra0603 zaten eşleri içeri niye almıyorlar anlamyrm tüm özel hastaneler alıyor nerdeyse yani her kontrollerde almasalar bile en azından ilk kalp sesinde cinsiyette sonuçlarda alınması lazım almiyorlar çok saçma
Yagmur2210 yılbasından önce normal dogum 2550 ydi canım. Sormuştum. O yüzden bana cok zam gelmiş gibi gelmedi. Eski hastanemde 6500 dü zamsız hali. Bu cidden uygun geldi 🙁
byzknn bende cem beye gidiyorum
Yagmur2210 bu kadar katı kurallı bi hastaneyse bekleme alanında da özen gösterilse işte keşke. Sonuçta bebeğimin babası oda merak ediyor görmek istiyor 😏
Kubra0603 aynn canım katiliyorum 👍
Yagmur2210 bende Hatice hanıma gidiyorum Hatice hanımda çok yogun. İki yengem de kendisinde doğum yaptı ilgili alakalı olduklarını söylediler tavsiyeyle Hatice hanıma başladım bakalm . Hepimiz icin hayırlısı olsun .