• Doğum
  • sizce erken mi 38+4 doğum için ? 

Kızlar çarşamba günü doğum var 38+4 oluyoruz o gün . Kilosu ,gelişimi çok şükür iyi. Bi sorun da yaşamadık hamilelik sürecinde 🙏 Ama son 2-3 gündür içimde sıkıntı var sizce erken mi 38+4 doğum için ? Bekleyip sancım gelince mi sezeryana alınmalıyım? Kaldı surda 1 gün ben böyle düşüncelere girdim sizce erken olur mu ?

Kubra0603 sezaryenler genelde hep 38. Haftada oluyor diye biliyorum biraz da gerginlik olduğu için her ihtimali düşünüyorsunuz eğer erken olsa zaten doktorunuz müsaade etmezdi :)

Kubra0603 ben çizelgeden hafta takibi yapıyorum 38+4te tam 9 aylık oluyo bebişlerimiz. 40 haftalık süreç 9 ay 10 gün olmuş oluyor. Eğer sancınızı beklediğinizde de sonuçta sezeryan ile doğum yapacaksanız beklemenize gerek yok bence 🌼 sağlıkla kavuşun kucağınıza alın minnoşunuzu 👶🏻🌼

İlk kızım 2 hafta önden gidiyordu doktor 37+2 de aldi iyiki de almış kordon dolanmisti boynuna..suan 5 yaşında her çocuk gibi hastalanır eder ama elhamdülillah sağlıklı.. bence iyi düşün ve doktoruna güven inan bende o zamanlar erken mi diyip endiseleniyordum ama kordonu dolanmış görünce doktoruma iyi ki güvenmişim dedim..şimdi 2.gebeligim gelişim olarak haftasiyla uyumlu 38 yada sonra alırız dedi doktorum.

Cotanakk evet onu da düşünüyorum doktorum önce 7 şubat demişti ben sorun olmazsa 2si olabilir mi demiştim 🤭 o da gidişata göre bakarız dedi. Son kontrolde de 2 si uygundur dedi ama işte analık her şeyi düşünüyo insan 🥰

minnakannesi1 Allah korumuş 🙏 biz de bi sorun görülmedi çevremden bikaç kişi bırak çocuk kendi istediği zaman gelsin ne zaman hazır olursa gibi şeyler söyleyince kararsız kaldım 😑

Kubra0603 sakin ol canım bence erken değil benim oğlum 38 +1 de doğdu çokta sağlıklı bı bebek şimdi 2 buçuk yaşında kardeşini bekliyo sagsaglim kucağına alirsin inşallah içini ferah tut 😍❣️

Kaderrhamza maşallah Allah daha iyi etsin inşallah sağlıcakla alalım kucağımıza hepimizn🙏teşekkür ederim 🥰💜

Erken değil gayet normal 38 im bende gelsin diye dua ediyorum yani cok normal o haftada dogum olması bosuna kendine stres yapma

Fasulyeninannesi1, başlığı sizce erken mi 38+4 doğum için ?  olarak değiştirdi.

Kubra0603 içini ferah tut sen doktoruna güven o çevredekiler herseyi bilirler maşallahlari var 🤦‍♀️

Kubra0603 devlet 38+1 gün verdi, özelde 38-39 başı dedi bebek 2-3 hafta önden ve çok yorulduğumu söyledim 18 şubat eşimin doğum günü diye istiyorum dedim olur dedi 38+4 denk geliyor. Suanda sorun yok hıcalar 38 sonu 39 başı alıyor zaten gelişimi çok ilerde olduğundan benşm acımdan sanırım son yok demişti

Kubra0603 merhaba canim oglum 38+4 te dunyaya geldi sezeryanla cok saglikli dogdu gayet iyi bence korkulcak birsey yok

Kubra0603 ben de 38+3 de sezeryane alınacağım daha 40 gün var benim .doktor uygun gördü

Kubra0603 benim kızımı 38+6da aldı doktor 3750 49 cm doğdu bence geç değil