Mucizem_211 tamamen yapısal bişey bu bebek saglikliysa göbeğin görünüşü çokta önemli değil bence ama küçük göbek her zaman konfor 😀

Mihriballim ay memnunum ya umarım böyle kalır büyümez döbüş 😂😂 şuan bile zorluyor nasıl nefes alıyorum bir ben bi allah biliyor böyle bile zor büyüdükçe masıl olacak acaba, sana cok yakısmıs masallah ❤️🤭

AlyaUrasmoms 🥰😘 canimsiiinnnnn amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu 🙏

Minigim24 😀😘 evet gerçekten nefes almak bı mesele cumlemi tamamlayamiyorum bazen nefesim yetmiyor 😀😀🤦 eminim sanada çok yakismistir anneliğin yakismadigi yokki ❤️

Kubra0603 yaaa kartopuuu 😀 yerim seni ben azıcık kalmış içinde doğmaya hazır bı minik var 🥰 rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin

Kubra0603 maşallah kuzum, çatlamamak için ne kullanıyosun ? Henüz bende çatlamadım ama her an çatlayacak gibi korkuyorum 🤭

Minigim24 Dalin bebek yağı dışında bişey kullanmadım canım şuana kadar çatlamadı ama son zamanlar çatlıyomuş kiminin 🤷 bacaklarım çok çatladı ama 😭

Kubra0603 benimde bacakta 3-4 ufak çizgi oldu ama çok müsaidim çatlamaya korkuyorumm 😩😩 hindistan cevizi yağı ve kakao yağı özlü krem kullanıyorum insallah çatlamayız ya 😔😔

Mihriballim Bide ikiz oluyormuş😂😂 benim bu kadar degildi karnım içim genisti valla son haftalara gelince sistim sistim ve sistimmm veee doğurdum😂

Minigim24 çok takıyodum kafama bacaklarım çatladı diye sonra dedim amann herşeyin çözümü var artık 😂 sağlıkla doğsunda bebişlerimiz gideriz bi güzellik merkezine yaptırırız 😅😅😅😍

Kubra0603 çözümü kolay olaydı keske 🙈🙈 insallah sağlıkla gelirler güzel günlerini görürürz 😍