Alışverişe gittim karşıma çıktı ama çok ince geldi bana kullanışsiz bisiye benziyor ama herkeste çok övüyor hemen hemen herkes mutlaka al diyor alim da anlamadım ne ise yarayacak o incecik bez🤷‍♀️😃

serpilctn banyodan çıkınca hemen sarmaya, üstünü toza rüzgara karşı örtmeye, altına çarşaf gibi sermeye, emzirirken kapatmaya, bazen çıldırırsan mendil gibi halay bile çekebilirsin yani 😀 ben o yüzden 4-5 tane aldım bakalım ne işe yarıyormuş görcem 😄

serpilctn evet bide mesela yaz bebesi ise balkonda otururken filan uyunca üstünü yarım örteriz biz izmirdeyiz yazin gece bile bunaltıcı sıcak oluyo

serpilctn Ben 5 tane müslin almıştım yetmedi bile kış bebeği olmasına rağmen. Kundak yaptım, reflü yatağına serdim, dışarda yatırdığım yerlere serdim, anakucağına serdim daha bi çok yerde kullandım. Yazın 10 tane falan olsa anca yeter zaten yazın çok daha kullanışlı

serpilctn En çok o ince bez dediğimiz yarıyor her alanda kullanabiliyor insan özellikle üstünü örtmede kundakta banyodan sonra direkt kurutuyor çocuğu

serpilctn Kundak yapmak için kullandım. Bütün yaz üzerini onunla örttüm. Bir yere gittiğimde altını değiştirdiğimde altına bıraktım alt açma bezi gibi. Yine bir yerde emzirmek zorunda kalsam emzirme örtüsü olarak kullandım. Çok amaçlı gerçekten dedikleri gibi. Başka nasıl kullandım şu an hatırlamıyorum 😅

Gkcdila hah anca altına serersin alt açmak için banyo dan sonra kurulama için saçma ya Cook ince bisi ben bornoz aldim😃

Peki kızlar zibinlari sadece atlet niyetine mi kullanıyorsun yoksa normal onu giydirsek altına da bi pantolon olur mu öyle de kullansak😃anlatamadim galiba🙈

serpilctn arkadaş nasıl kullandığını yazmış saçma yazdınız ya onu diyen tepki vermedim yani

Esraliiii Haa ya burda resmi konuşmak ne bilim arkadaş gibi görüyorum ondan öyle rahat konusuyorum😃🙈🙈