Merhaba anneler 27 haftalik hamileyim .
Oksurmekten uyuyamiyorum burun akintimda basladi . Acile gitsem bisey yaparlarmi . 😕😕

Misa34 ben gittim hiç. Bişey vermedi ağladım hatta ben nasıl durcam dedim yapcam bişey yok dedi sıcak çaylar ıhlamur kullan dedi devlet haftanesi genede sen bilirsin canm

Misa34 hayır canım takmadı lar ama burda Bi kaç kişi serum aldığını ama işe yaramadığını söylemişti devlet biraz sıkıntılı yani covid testine alıyor hemen bekle diyor

Misa34 28 haftalık hamileyim bende öksürükten boğulacam artık Bi ilaç bile vermiyorlar serum taktılar Bi işe yaramadı 15 gündür çekiyorum karnımın içi ağrıyor öksürmekten yoruldum iyice geçmiyor geçmiyor 🤧

Kızlar bende öksürükten test verdim covid pozitif çıktı. 5-6 gün çektim hiç uyumadan. Cevizin ortada ki kabuğu var ya. İkiye ayıran. Onu kaynatıp içine bal katıp içtim. Ve çok şükür atlattım. Ben 39 haftalık hamileyim ilaçta kullanamıyorum. Doktorum sadece kan sulandırıcı verdi. Bence test verin bende grip sanıyordum kendimi. Ona göre yemenize içmenize dikkat edersiniz.

Nur0624 Hamileliğim in başında kovid oldum test olsam da Bi ilaç vermiyorlar ki kan sulandırıcı iğne ve hapını kullanıyorum zaten başından beri şü öksürük delirtecek beni bide cevizi deniyim bakalım

Misa34 doktorum bana bir öksürük şurubu önermişti tamamen bitkisel onu kullandim birde vicks kullandm ayaklarıma sürdüm çorap geçirdim birde gogusume sürdüm havluyla doladım iki gece öyle yattım hiç birseyim kalmadıydi 2 günde. Eşim grip bulastirdi şimdi griple uğraşıyorum ama öksürük yok

Misa34 perepron surup gebelikte oksuruk icin kullaniliyor ben kullandim 32.haftamda doktorum verdi .

34 haftalığım ve öksürük 1 haftadır var Heryerimde ağrı oldu öksürmekten
            Ballı limon sıcak su tuzlu su gargara parol portakal limon suyu viks kekik geçmiyor yoruldum

Ana olmak cok zor 😕😕

Caglasss34 yok hayir asiri derecede oksuruk balli limonlu su yaptm onu iciyorm hamilelikten once covid gecrmstm

Misa34 hicbisey yapmiyorlar malesef. ben sarımsağı ezip sütle kaynatıp için sarımsağı yedim bikac kez devam ettim olur.Balli sütte ictim

Canım ben 37 haftalığım ve aşırı sık hastalandım strepsil limon bal direk kesiyor günde üç tane filan kullan iki günde keser.benim artık sancılarım başladığı için vitamin serumları ve antibiyok verdi baya iyi geldi. Nefes alamıyordum öksürük mahvediyordu yoksa