gulcineray hareketlerinde azalma varsa hemen git bekleme bn gittim çocuğun suyu bitmişti acil sezeryana aldılar
BBuglemlina6161
- 3 gün önce
- 29 Eki 2024 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- 39+1 ne yaptıysam gelmiyor 😐 bir oneriniz varmii tartışmasında
- Bebek hareketlerinde azalma kızlar acil bakarmısınız ‼️ tartışmasında
Fatime217 bu sessizlik korkutuyo beni allah korusun ya
couleurcerise 👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾
Rozzzzaa çok saol canm kıpır kıpır olan çocuk birden hareketleri baya azalınca acaba burdaki hamile arkadaslarında aynısı mı diye merak ettm
Minnakpopus hareket yok demiyorm postu nerenle okuyosun
39 haftalık gebeyim bebek hareketlerinde çok azalma var bnm gibi olan varmı doktora gitmelimiyim korkuyorum 😦
- Kartal Lütfi Kırdar da doğum yapan var mıı tartışmasında
Allah nasip ederse bende burda dogum yapıcam 39 haftalık olduk bakalm rabbim iyilerle karsılastrsn ya çok korkuyorm
- 40+1 doguramayanlar toplanın tartışmasında
Kızlar herkes böyle kaç tane post okudum ne zaman gelicek bu bebişler ya valla tırsmaya basladm bendede gram açılma sancı yok 39 olduk suni almaktan korkuyorm
- 38+1 doğumu başlatmak için??? tartışmasında
ceren-123 amin inşallah canm evet kız 😘
- 38+1 doğumu başlatmak için??? tartışmasında
38+6 bnmde gram açılma dogum belirtisi yok kafayı yicem çook korkuyorm 😦😦
- Doğum parası 5.000 tl tartışmasında
- Sancı sıklığı tartışmasında
Askm bnde 38+2yim dün aksam basladı sancı sabaha kadar devam etti ara ara vurup geciyo daha sıklasmadı bakalm ne zaman gelir bebişlerimiz 🤷♀️❤️
- Doğum parası 5.000 tl tartışmasında
Erdoğan erdoğan erdoğaaaaaannnnn 😂😂😂✋✋✋
- Salgın.. tartışmasında
DNZMHMHT allah sifa versin yavrularımıza canm 😔
- 4 yaş tartışmasında
Aayy aynı sorunu bende yasıyorm canm deliricem artık keske yanıma hiç alıstrmasaydm diyorm artk
- Salgın.. tartışmasında
Ateşi suanlık iyi aşkm soguk uygulama ateş düsürücü ver 4 saatte bir dönüşümlü olsun karabiber bal limon karıstr ver kesiyo canm bide burun spreyi eksik etme Allahım cıldırcam artık 3 4 gündür bu lanet hastalık yüzünden uyku uyutmuyo bnm oğlumda aynı saat kac oldu bir gram uyumadm 4 dönüyo yatakta
- Normal doğum ve mahremiyet tartışmasında
KumpirsMom allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım bende cok arastrdm bu hastaneyi insallah yanılmayız doğumumuz iyi geçer rabbim iyilerle karsılastrsn❤️
- 38+2 de bekliyorum, bekleyen anneler ne durumdasınız? tartışmasında
smyr18ysf rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin bir avazda canım ❤️❤️
- Normal doğum ve mahremiyet tartışmasında
KumpirsMom mustafa maraşlıya gidiyorm 1 2 sefer randevu aldm yanındaki asistanları cok afedersn kendilerini bi bok sanıyolar bende gebzede oturuyorm saat 11 de randevum vardı yarm saat gec kaldm diye hayvan gibi azarladılar her gittiğimde bir afra bir tafra görmeniz lazım bidaha ona randevu almicam dediğiniz yere alırım doğum yapanlar memnunmu acaba insallah iyidir ya 🙄
- 38+2 de bekliyorum, bekleyen anneler ne durumdasınız? tartışmasında
smyr18ysf valla hiç bişey yapmıyorm temizlik ev bi oğlum var bide 3 bucuk yasında aksama kadar anamı ağlatıyo yürümeye dermanm bile kalmıyo😀😀😀