• Doğum
  • Normal doğum ve mahremiyet

Eeepeki Mahremiyet çok önemli bundan sonrası gönlünüze göre olur inşallah

Buglemlina6161 ben doktorum (Esma Özacar Mert) olsun sekreteri olsun muamelelerinden çok memnunum kocaelide oturmama rağmen oraya gidiyorum. Duyduğuma göre çok iyi ilgileniyorlarmış doğumda ebeleri bile hiç olumsuz yorum almadım

Eeepeki ben ilk doğumumda devlete gittim 20 kişi odaya girdi. Asistanlar.. başında hocaları. Kabak gibi ortadaydı aşağısı, yorum yaptılar bakarak çok utanç verici bir andı. Özele gittim orda devam etti doğumum. Açıklık kontrolü perine masajı vs örtüyü kaldırmadan el yordamıyla yapıldı hep hiç ebe görmedi. Ama çatıya çıkmak gerekince de karnıma örtü attılar alt taraf görünüyordu ama yine devlete göre çok iyiydi. Ki benim gittiğim devlet hastanesi anne bebek dostu olarak ünlenmiş bi hastaneydi. En iyisi böyleyse diğerlerini düşünmek bile istemiyorum. 2nci doğumumda direkt özele gittim onda da benzer oldu çok memnun kaldım

babyiscoming_ malesef acıbadem gibi bir yere herkesin gücü yetmez ve bu muammele insani bir hak iken çok zor buluyoruz. Dediğiniz gibi devlet hastanesine giden özel hastahaneye gideni kotuluyor hiç unutmuyorum şımartılmak için gidiyorsunuz diyen bile olmuştu bu konuda bende post açmıştım akıl tutulması yaşadım biz kadınlar neden hemcinslerimize bu kadar acımasısiz bilmiyorum 😔

KumpirsMom mustafa maraşlıya gidiyorm 1 2 sefer randevu aldm yanındaki asistanları cok afedersn kendilerini bi bok sanıyolar bende gebzede oturuyorm saat 11 de randevum vardı yarm saat gec kaldm diye hayvan gibi azarladılar her gittiğimde bir afra bir tafra görmeniz lazım bidaha ona randevu almicam dediğiniz yere alırım doğum yapanlar memnunmu acaba insallah iyidir ya 🙄

Mzzz evet bende çok linçleyici şeyler okudum burada. Maddi imkanı olan özele gider olmayan devlete gider. Bu konunun bile kadınlar arasında konuşulup tartışma haline gelmesi kadar saçma bir şey yok. Gitmeyen gideni neden yargılar ki. Kadın kadının en büyük düşmanı gerçekten

• Mzzz bunu yanıtladı.

babyiscoming_ Ben de Medipol Mega ya gidiyorum. Dediğiniz gibi A plus hastaneler de aldığınız hizmet de fark ediliyor. Benim doktorumun masası ve muayene alanı da ayrı bölümden oluşuyor. Muayene alanı daha loş bir ortam ve geçen muayenemde ultrason ile vajinal muayene etmesi gerekti hiç bakmadan gözü ekrandayken cihazı yerleştirip kontrolünü yaptı. Keza muayeneye geçmeden asistanı kilo, tansiyon ölçümünü yapıp kontrol için hazırladıktan sonra doktora bilgi veriyor. Dediğiniz gibi linçlemek için bile post açılan bir konu haline getirdiler bu özel hastane meselesini. Muayene vs. tüm işlemler için rahat biri olmama rağmen birilerinin beni doğum yaparken yada öncesinde kontrol edilirken izlemesi fikri rahatsız edici.

Eeepeki 2 defa normal doğum yaptım devlette mahremiyet yok bacım stajerler asistan drlar ebe vs. Herkes görüyor yani açık ve net.

Buglemlina6161 ben Sema Etiz Sayharman” isimli doktoruda çok seviyorum kendisi maltepeden oraya geçti ( annemi kanserden kayıp ettim ve kendisine düzenli olarak her sene kontrole giderdim) tam bi anne gibi davranır aşırı samimi ve tatlı bi bayan fakat gebelere bakmıyor diye Esma hocaya almıştım şans eseri ama çok memnunum inanın sekreterlede her gittiğimde sohbet ederim diğer hasta gidene kadar, doktordan önce bana bilgiler verir ve yardımcı olmaya çalışıyor elinden geldikçe dediğim gibi ebelerinde iyi olduğunu duydum ve ben bu hastanede doğum yapmaya karar verdim sırf gördüğüm bu güzel muameleden dolayı umarım yanılmam ebeler konusundada

KumpirsMom allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım bende cok arastrdm bu hastaneyi insallah yanılmayız doğumumuz iyi geçer rabbim iyilerle karsılastrsn❤️

Aden35_yn aaaa izin almadılar mı stajer var diye, benden izin almışlardı, ki rahatsız olsam dile getiriridm. Çekinmeyin kızzzz şu doktorlardan

KumpirsMom bende lutfi kirdarda yapcam nasıl bi yer canım bilgilerini paylasirmsn merak ediyorum herseyi

Eeepeki özel hastane de doğum yaptım herşey istediğim gibi geçti doğumumda yanımda sürekli ebe oldu ne istediysem de yaptı Allah razı olsun mahremiyet benim içinde çok önemli sırf bu yüzden devlet hastanesine gitmedim kaç kişiyi birden muayeneye alıyorlar mahremiyete özen 0

babyiscoming_ şımartilmak poh pohlanmak için gidiyormuşuz😂😂😂 oysa biz kadınlar herşeyin en iyisini hak ediyoruz

Aden35_yn ayy korkunç neden izin verdiniz böyle bişeye

gly_frkn ben Esma Özacar Mert isimli doktora gidiyorum ( kendisiylede tanıştım ama asistanları oluyor genelde iki tane asistanına denk geldim şimdiye kadar ikiside en az Esma Hoca kadar mükemmel ilgilendi) sekreteri olsun kendileri olsun güzelce dinleyip yardımcı oluyor asla lafınızı kesmiyor heyecanınızı paylaşıyorlar bence bu çok güzel bişey çünkü onca hastaya alışık olmalarına rağmen bana bunu hissettirebilmiş olmaları çok kıymetli benim için düşünün en az 6 dk ultrasonda inceleyip bebeğim hakkında tek tek bilgi verdi bana ve sohbet şeklinde ilerledi konuşma içim rahat etsin diye istediğim her görüntüyü ekranı bana çevirip anlatarak aktardı aynı şekilde sekreterde ( yoğun zamanlarda ikiler kişi alıyorlar biri muayne olurken diğerinin bilgileri açılıyor) bekleme sırasında benimle sohbet edip güler yüzle karşılıyor ve doktordan önce bi kaç şey sordum bildiklerini cevaplayıp diğerlerini doktora yönlendiriyor yani sekreterdende hiç incinmedim şu ana kadar doğuma gelince duyduğum kadarıyla ebeler çok iyiymiş yakın çevrem özelden farkı yok oranın dedi yoğun değilse tekli odalarda bile kalınıyormuş ve ilgi güzelmiş inşallah öylesine ebeye denk geliriz onuda yaşayıp göreceğiz ben şuan orda doğurmakta kararlıyım 🤲🏻

KumpirsMom bugün kartal lutfi kirdarq godicem büyük ihtimalle doğum olur illa dogumm ozeldeydi şimdi devlete nasılsın olur diye tereddüt icindeym

Eeepeki Normal doğum için yatışım yapıldı. Açıklığıma sadece doktorum baktı o kat ayrı bir kattı ve kapalı olduğum için yürümem gerekince bile katta biri var mı haber verelim diye dikkat Ettiler. Doktor dışında ebe baktı açıklığa ama hepsi işini bitirip hemen örtüyü kapattı. Devlet hastanesinde asistan olayını çok duyuyorum ve çok rahatsız edici. Kadın doktordan da bile çekinirken erkek daha da zor.

Mzzz Tamam onun içinde gideriz. Kime ne hadi diyelim onun için. Ben devlete gidip 3 4 erkeğin orama bakmasını istemem kimse kusura bakmasın. Ya da hamileyim gidip de azarlanmak 3. Sınıf insan muamelesi görmek istemem. Durumu olan gitsin. Çok pahalısına da gerek yok. Herkes bütçesine uygun yere gitsin ama kalkıp da pohpohlanmak için değil tabi doktor beni keserken pohpohlasa ne olur sonrasında açım mı olmayacak. Boş konuşma ya bunlar. Başka bir şey yazıcam da neyse.

• Mzzz bunu yanıtladı.