Doğum parası 5.000 tl
Mrvsmt2502 inşallah alırsın ya 😁
Mrvsmt2502 çalışan bayan mısınız süt parası niye alamadınız
Mrvsmt2502 bu herkesin hakkı ama herkese veriyolar
Nur7o ben anlamadım 10 gün önce doğum yaptım geçerli değil mi
Meryoss süt parasını nasıl aldınız çalışıyor musunuz
Busramnida doğum raporum e devlette gözüküyor çocuğumun kimliğini bile çıkarmışım ama onlara hastaneden alınmış doğum raporu götürmem gerekiyormuş doğum yaptığımı nereden bileceklermiş falan dediler. Zaten kurum ile hastane arası git gel yapsam 100 küsür benzin parası gidecekti 300 lira için git gel yapmadım kaldı öyle
- Düzenlendi
Meryoss biliyorum. Doğum raporum e devlette çıkıyor hatta çocuğumun kimliğini bile çıkartmışım ama kurum bana diyor ki doğum raporunu hastaneden alacakmışım kuruma getirecekmişim doğum yaptığımı nereden bileceklermiş. hastane kurum arası 100 küsür lira yakıt parası gidiyordu 300 lira için uğraşmaya değmez deyip almadım
Nur7o ilk bebeğe mi veriliyor ikinciye 5 bin tl veriliyor mu 😅
Mrvsmt2502 anladım canım sağlık olsun
@“Anneeadayi” annenin adına yatacakmis
Anneeadayi eşin maaşına değil anneye yatacakmış
Eşinin işine bakmadan sosyal sigorataya bakmadan verilecekse herkese verilmesi gerekiyor birde 2025 de doğanlar için mi sadece ben 2. Bebeğimi şubatta kucağıma alacağım inş şimdi 2 den mi sayılıp aylık 1 500 verecek yoksa ilk sayıp 5 bin mi verecek ??
Busramnida evet çalışıyordum şuan calismiyorum 32. Haftada izne ayrılmıştım 24de gel süt kartını verelim dedi sağlık ocağındaki ebe gittim verdi doğumdan sonra aldım oncesindede alabiliyosunuz galba
Mrvsmt2502 Alla alla biz bisey goturmedik sağlık ocağındaki ebe 24. Haftada imzalı bı kağıt verdi onu vermiştik orda giriş yaptılar bı sure sonra yatmıştı 450 tlydi
Babyybabyyy tabiki de canım resmi gazetede yayınlanmasını bekleyin