• Doğum
  • 38+1 doğumu başlatmak için???

Bebeğim kız, kızlar erken gelir diyordu herkes ne kadar erken geliyormuş bu kızlar acaba 😂
Çok sabırsızım doğurmak istiyorum normal doğum istiyorum evet ama suni sancı almaktan korkuyorum biraz 🥲 normal doğumu başlatmak için ne yapılabilir neler yaptınız

Quenn1 yok maalesef pazartesi kontrolüm var bakalım

⬆️⬆️⬆️

ceren-123 ben açılmam varken suni sancı almıştım açılma olmadan suni sancı zor olabilir

38+6 bnmde gram açılma dogum belirtisi yok kafayı yicem çook korkuyorm 😦😦

ceren-123 ananas, hurma, her gun aksak/postaci yürüyüşü, bol bol korunmasiz cinsel iliski, dogum egzersizleri var bir de mutlaka onlarida yapin

Newmomdml yarım saat 40 dakikadır kasık ağrım var vajinada baskı sızlama oluyor yalancı sancı mı sizce ? Bebek hareket ettikçe alt tarafımda zonklama oluyor

ceren-123 bide bende sırtımdan bacağıma vuran ağrı oluyor doğum yaklaştı artık normal bunlar su ve nişan gelmezse yani . Sağlıkla kavuşalım inşallah

Alyask aynı şekilde benimde sırtımdan bacağıma vuran ağrılar oluyor amin 🙏🏻

ceren-123 uzman degilim ama yalanci sancilar duzensiz aralıklarla oluyormus arastirmalarima göre. Braxton hicks dedikleri siz de bi bakin isterseniz. Dogum sancisi olsa baya duzenli aralıklarla gelip zaman gectikce araligi azaliyormus. Yani sizde sanci geldi, yarim saat sonra tekrar geldi, 40 dk sonra tekrar geldi, 2 saat sonra tekrar geldi gibiyse yalancidir. Ama mutlaka doktorunuza haber verip gerekirse nst ye girin

ceren-123 doğum sancısı belden kasığa vurur canım benim hep yalancı sancım varmış meğersem gerçek sancılar başlayınca anladım yalancı olduğunu