Haziran 2020 de kartalda doğum yaptım acildeki hemşireden yukarıdakilere kadar suratsızdılar aslında çok hızlı ilerledi doğumum sabah 10 da başladı gece bir anda sıklaştı suyum geldi dayanamadığım son anda gittim acil bomboştu pandemi olduğundan ötürüydü sanırım neyse açılmam 5 cm di yarım saat yürüsün doğumhaneye çıkaralım dedi acildeki hemşire ama sancıdan duramıyordum ve açılmama her bakacağında bana bağırıp sen doğuramazsın dedi en son kanamam başladı ıkınma isteğim var dedim bana bir deste kağıdı yazdırıp imza artırmaya çalıştılar ben can derdindeyim bir de bağırıyor çabuk imzala diye eşimde yapabilirdi imza işini! Neyse yukarı çıkardılar doktor açılmama baktı direk çatala aldılar doktor muydu ebe miydi hatırlamıyorum bebeğinin boynunu kıracaksın poponu kaldırma diye sürekli bağırdı aşırı suratsızdılar bebek doğdu bi ten teması yaptırmadan yüzüne bakamadan aldı yıkadı götürdüler. Sadece gözü renkli kime benziyor sana mı dediler bu kadar doğum boyu o kadar kötü hissettim ki o muamelelerinden dolayı. Odaya götürdüler pandemiydi normal doğurdum diye hiç kimseyi yanıma vermediler sezeryanlılar bir kişi ile kalabiliyordular tek başıma bir gece kaldım oda düzeni güzel konforluydu ama aşırı zorlandım yardıma ihtiyacım vardı bebeğim hiç uyumadı ve gece doğumdan çıktım yorgundum. Şuan ikinciye hamileyim doğumda yaşattıkları travma yüzünden özel hastaneden doğum paketi aldım. İnsan sadece insan muamelesi görmek istiyor. Umarım siz memnun kalırsınız 🤲🏻

BetulSahin5444 özel değilse bir soru sormak istiyorum kartal normal doğum destekleyen bi hastane hayati bi risk olmadıkça sezaryen yapmıyor diye biliyorum sizi ne için sezaryene aldılar

Berivanabk34 Ben erol sarıya alıyorum hep ama içeride hep asistan doktorlar oluyor dogum esnasında kime denk gelirse qrtik🙈

Rmysa97_ Ben ilk dogumumu özelde yapmıştım sezeryan oldum ikinci doğumda mecburen sezeryan olacağı için sezeryan oldum

Aslgn bende mayıs 2023 de ilk sezeryanımı kartalda oldum tansiyon yüksekliğinden önce normal doğumu denediler tabiki ama olmadı fenalaştım aciş sezeryana aldılar şimdi 3 şubatta ikinci sezeryanımı olucam orada beni perinatoloji doktoru takip etti 37 haftalık oldum neredeyse ilk sezeryanım iyiydi bi sorun yaşamadım inşallah ikincide öyle olur

BetulSahin5444 kadın doğumda bi doktor var arkadaşım geçen yıl takibe ona gidiyordu o doktorda burada takip yaptırılır ama doğum hastanesi değil maalesef demiş. Hatta yüksek tansiyondan gitti hiç açılması yoktu suni sancı vericez bir odada tek kalıcaksın takip edicez bebeğinin kalbi de durabilir bu aşamada deyip kağıt imzalatmışlar daha sonra vazgeçtim kâğıtları yırttım bir de azarladılar dedi ordan özele geçti gebelik zehirlenmesi olmuş apar topar sezaryene aldılar böyle şeyler de duyunca tövbe ettim. sizin belki sezaryen olduğu için böyle güzel geçmiş olabilir Allah hiçbir hamileyi darda koymasın herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻

Hil123 merhaba ilaç kullandınız mı tansiyon için kaçıncı haftada çıktı

Zeynepyi benim ilk doğumumda 33 haftada birden bire ortaya çıktı düşürmeye çalıştılar olmadı doğuma alındım gebelik zehirlenmesi geçiriyormuşum şimdi ikinci gebeliğim tekrarlama ihtimali var dediler coraspirin kullandım 36 ya kdr bıraktım sezeryan olacağım için bu haftadan sonrada olurmu bilmiyorum rabbim bilir

Edanursoylu bende hep aynı kişiye almayı deniyorum denk gelirse ama ismi yazan doktor dan çok asistan doktor oluyor bazen doktor denk geliyor aralarındaki fark çok çünkü ilgili oluyorlar detaylı bilgi veriyorlar

Allah nasip ederse bende burda dogum yapıcam 39 haftalık olduk bakalm rabbim iyilerle karsılastrsn ya çok korkuyorm

Berivanabk34 Evet bende hep aynı isime aliyorum hiçbir sorun yaşamadım hep sorularıma cevapta aldım

Hil123 ilkte nasıl sezeryan oldu bugün kontrolüm vardı bebiş biraz kilolu olabilir normal doğum yaptırmayız bu hastane de de sezeryan yok dedi ilk doğum olacağı için

Aslgn tansiyon yüksekliğiyle acile gittim yatış yaptılar tansiyon düşmedi doğuma alıyoruz dediler suni sancı verdiler ilk doğum olduğu için normal doğumu deniycez dediler 2 gün suni sancı verdiler olmadı tansiyon düşmedi fenalaşınca acil sezeryana aldılar devlet hastanesi ilk doğumsa son ana kadar normal doğumu deniyor hayati bi risk olmadığı sürece sezeryane almıyorlar

Hil123 anladım teşekkür ederim