Dört yaşındaki kızım odasında uyuyor fakat her seferinde yanımda yatmak için ağlıyor Bidaha yerine götürmek istesem ağlıyor bizimle uyumak istiyor hamileyim çok sıkıntı cekıyorım uyurken ne gibi önerileriniz var
4 yaş
Aayy aynı sorunu bende yasıyorm canm deliricem artık keske yanıma hiç alıstrmasaydm diyorm artk
Sabahatsrbtc 3 buçuk yaşında oğlum da öyle yapıyor acaba hamileyim diye mi yapıyor diyorum yada çocuk korkuyor ondan mı yanıma geliyor anlamadım bazen uyuturken konuşuyorum şimdi herkes yatağında rahatça uyuyacak diyerek bazen gelmiyor sabaha kadar uyuyor bazen gece gelip niye yanimdan gittin diyip sokuluyor yanıma
Sabahatsrbtc aynı sorun bizde de var ve bebekliğinden beri kendi odasında yatıyordu sonradan sürekli yanımıza gelmeye başladı kıyamıyorum da ama dediğin gibi hamileyken zorlaştı bana çok bağlandı bu sıralar çok irdelemeden yatağında daha rahat edersin uyu seni alacağız diyorum uyuyunca mecbur alıyoruz yatağına çünkü oda bizde rahat yatamıyoruz umarımmgeçer bu durum
Tsknaltunts umarım canım gerçekten zorlanıyorum altı aylık oldum sıgamıyorum resmen
2minnakannesi0 hamileyiz diye olabilir düşkün oldu karnım da altı aylık hiç rahat edemiyorum üzerini çok açıyor çok sıkıntı nasıl bırakır acaba önerilerinizi bekliyorum
Buglemlina6161 keşke gerçekten çok zor bir durum asla sığmıyorum rahat edemiyorum üzerimizi açıyor 🤤
Hamile değilim benim oğlumda aynı geliyor göndermıyorum bende sarılıp yatıyorum bu yaşlarda birdaha geri gelmicek diye karnımda tekmeledi yanımda kendı yatağımda tekmelıyor 😂 4 yaş güncellemesi bence
Ayy bu bir sendrommu acaba benim kızımda 2 haftadır oyle
Sabahatsrbtc bende 2.5 yaşında yanıma aldım gitmiyor şimdi korkuyorum diyor uyuyor odama geçiyorum 3 de 4 degliyor 6 da kalkıyor
yasen1 sanırım güncelleme geldi 🤣🤣