⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️
Sancı sıklığı
yeni_anne2 teşekkür ederim ❤️
Üstte kalsın ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️
⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️
B-Ada kişiden kişiye değişir o canım 5 dakikada bire düşerse doğum başlar kızımda öyle oldum sağlıkla kucağına al inşallah 🩷
- Düzenlendi
blackeagle çok teşekkür ederim dönüş için, amin inşallah 🌸 Çevremden biri 30 dakikaya düştüyse eğer daha hızlı kısalır araları dedi bir anda panik oldum gerçekten öyle mi acaba diye merak ettim 🥹 sabahtan beri 40 dakikada bir geliyordu sancı
B-Ada henüz acil bir durum yok bence bekleyin süreler giderek zaten kısalacak başlayınca anlayacaksınız onu rica ederim🌸
blackeagle hala 30 dakikada bir şeklinde ilerliyor. İlk gebelik ve hastane bana baya yakın sizce kaç dakika olduğunda gitmeliyim
B-Ada yakınsa 10dkda bire düşünce gidersiniz şuan ılık bir duş alın mesela rahatlatır yürüyün sürekli doktorunuzun bilgisi var mı peki
Askm bnde 38+2yim dün aksam basladı sancı sabaha kadar devam etti ara ara vurup geciyo daha sıklasmadı bakalm ne zaman gelir bebişlerimiz 🤷♀️❤️
Nasıl bir ağrı bu ya böyle batma tarzında mı nasıl tarif edilir ki
blackeagle hayır doktoruma bilgi vermedim henüz özel hastaneye gidiyorum ordan ararlar diye düşünmüştüm 🥹
Buglemlina6161 benimde şiddeti yavaş yavaş artıyor ama henüz sıklaştığını söyleyemem hala 30 dakikada bir ilerliyor 🥹
- Düzenlendi
Uykusuzz_koala zaten geçmek bilmeyen bir bel ağrım vardı uzun süredir. Ama o yaşadığım ağrıdan farklı bir sızı oluyor ve kasıklarımda yumruk varmışcasına bir sıkılık oluyor 1 dakika o şekilde sıkıyor sonra hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor 😂 umarım tarif edebilmişimdir. Sağ salim vaktiyle kavuşalım inşallah 🌸
Benimde karnımın içinde sancı var çok aşırı şuan yarın kontrolüm var geçmezse doktora şimdi gidicem zor dayaniyorum