⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️

Üstte kalsın ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️

⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️

B-Ada kişiden kişiye değişir o canım 5 dakikada bire düşerse doğum başlar kızımda öyle oldum sağlıkla kucağına al inşallah 🩷

• Düzenlendi

blackeagle çok teşekkür ederim dönüş için, amin inşallah 🌸 Çevremden biri 30 dakikaya düştüyse eğer daha hızlı kısalır araları dedi bir anda panik oldum gerçekten öyle mi acaba diye merak ettim 🥹 sabahtan beri 40 dakikada bir geliyordu sancı

B-Ada henüz acil bir durum yok bence bekleyin süreler giderek zaten kısalacak başlayınca anlayacaksınız onu rica ederim🌸

blackeagle hala 30 dakikada bir şeklinde ilerliyor. İlk gebelik ve hastane bana baya yakın sizce kaç dakika olduğunda gitmeliyim

B-Ada yakınsa 10dkda bire düşünce gidersiniz şuan ılık bir duş alın mesela rahatlatır yürüyün sürekli doktorunuzun bilgisi var mı peki

Askm bnde 38+2yim dün aksam basladı sancı sabaha kadar devam etti ara ara vurup geciyo daha sıklasmadı bakalm ne zaman gelir bebişlerimiz 🤷‍♀️❤️

Nasıl bir ağrı bu ya böyle batma tarzında mı nasıl tarif edilir ki

blackeagle hayır doktoruma bilgi vermedim henüz özel hastaneye gidiyorum ordan ararlar diye düşünmüştüm 🥹

Buglemlina6161 benimde şiddeti yavaş yavaş artıyor ama henüz sıklaştığını söyleyemem hala 30 dakikada bir ilerliyor 🥹

• Düzenlendi

Uykusuzz_koala zaten geçmek bilmeyen bir bel ağrım vardı uzun süredir. Ama o yaşadığım ağrıdan farklı bir sızı oluyor ve kasıklarımda yumruk varmışcasına bir sıkılık oluyor 1 dakika o şekilde sıkıyor sonra hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor 😂 umarım tarif edebilmişimdir. Sağ salim vaktiyle kavuşalım inşallah 🌸

Benimde karnımın içinde sancı var çok aşırı şuan yarın kontrolüm var geçmezse doktora şimdi gidicem zor dayaniyorum

B-Ada bence hemen gitmelisin son anlarda yetisemeyebilirsin risk etme git hastaneye doğum hazırlığı falan derken doğum baya yaklaşmış olur zaten

Mervepol sizinde kasıklarda mı yoksa karın bölgesinde mi

Deniz2953 erkenden gidip orda strese girmek istemiyorum 🥹 bilmiyorum yanlış mı yapıyorum ama

B-Ada yanlış yapıyorsun evet doğum hazırlığı bir anda olmuyor çünkü damar yolu acilacak önlük giydirilcek sana bir takım sorular sorup forum dolduracaklar