Kizlar bu grip salgınında özellikle yapıp iyi geldigni gördüğünüz bı bitkisel yada bı yöntem vsrmi kızım 3 yaşında ve bayağı ateşli geçiriyoruz acile de gittim ilaçlarını verdim sabahtandir düzenli kullanıyorum ama saat 2 den beridir 38 in altina düşmedi atrsi öksürüğü var. Soğuk uyguluyorum elimden geldiğince. Büyük ihtimalle boğaz agrisisndan dolayı düşmüyor ateşi

Ateşi suanlık iyi aşkm soguk uygulama ateş düsürücü ver 4 saatte bir dönüşümlü olsun karabiber bal limon karıstr ver kesiyo canm bide burun spreyi eksik etme Allahım cıldırcam artık 3 4 gündür bu lanet hastalık yüzünden uyku uyutmuyo bnm oğlumda aynı saat kac oldu bir gram uyumadm 4 dönüyo yatakta

Ateş için ilaçların dışında sarımsak balmlimon karıştırıp veriyorum ben oğluma . Sarımsak kürü diye geçiyor araştırabilirsiniz.
      Bir de ayaklarına udi hindi yağı ile çörek otu yağını karıştırıp sürüyorum uyurken .
      Genelde düşüyor ama bazen inatçı düşmeyen yüksek bir ateşi oluyor eğer öyle olursa da dekort ampul kırıp veriyorum yarım ölçek ama siz bunu daha önce yapmadıysanız sakın yapmayın çünkü normalde içilen bir ilaç değil. Alerji gösterebilir Allah korusun . Doktor a gittiğinizde sorup danışabilirsiniz dekort diye bişey varmış ne işe yarıyor falan diye

DNZMHMHT boğaz ağrısı için imumax kullanıyoruz, ates düşürücü soğuk algınlığı ilaçları vs. Kuru dut kaynatıp iciriyorum

DNZMHMHT ateş vücudun savunma şekli derler aslında 3 günden sonrası tehlikeliymis çorabını limona batırıp giydirince rahatlatıyor ateşi çorap ısınınca tekrar limona batırıp giydirirsiniz, sarimsak zeytinyağ kürü var onu da yatmadan ayagının altına sürmekte faydalı, öksürük içinde çörek otu yağını sırtına göğsüne sürüp havlu kapatabilirsiniz. Bağışıklığı güçlensin diye udi hindi yağı çörek otu yağı iciriyorum çay kaşığı

DNZMHMHT ayaklarına limon sıkıp ovun ve çorap giydirin ıslak bez uygulaması kurtarıcı , benim kızım 1bucuk yaş menenjit aşılarının üzerine hemen ı gün hastanede influenza virüsüne maruz kalarak testi pozitif çıktı o kadar ateş düşmüyor düşmüyor vücudu morarıyor titriyor suya sokmaya korkuyorsun ama ılık duş iyi geliyor , peditus pedifen kullandık dönüşümlü toparladık

Buray2804 limon ve ıslak bez uygulaması gecedendir yapıyorum benimkisi ne yaptıysam duşa girmiyor. Bizim doktorda agumentin parol ve iburamun verdi de gece yatmadan bide atesndigi sırada gece 3 te verdim ama sanki çok etki etmedi

Buglemlina6161 yaa deniyim onlarida benimkini bıraksam uyuyacak ben onu uyutmuyorum ateşi 38 e düştüğü an bı 10 dakika uyutuyorum bı bakıyorum uykuda inlemeye sayiklamaya başlıyor. Dogundugum da yanıyor olcuyorum atrei 39. Bende gebeyim son haftalarında yım zorlanıyorum diye ara ara uyku izni veriyorum ona ama tabi yine de uyuyamıyorum mecbur nöbetini tutuyorum

mervearslantas ballı kürden yapayım bende inşallah şifa olur ya çok sagolun

ideemirel bende nanelimon ve karışık meyve kabuklarını zencefili falan katıp kaynatip iciriyorum dur hiç denemedim onu da deneyeyim tşk ederim

2minnakannesi0 yapıyım bunları da tek tek çok sağolun valls kizim resmen gözümün önünde perişan oldu ne illet bı hastslikmis ya

Lutfiyee2622 inşallah bizimde 2 günde gece bixim daha dün sabah başladı çok ağır değildi hafif ateş ve kemiklerim çok ağrıyor diyordu ama gece off ateşten bı türlü kurtulamadik sabah ettik hala ateşli

DNZMHMHT mandalina kabuğu kaynatıp içirebilirsin çok iyi geliyor ben öyle atlattım

Hilal-nil hemen kaynatsyim inşallah iyi gelir şimdiye kadar yazılanları ara ara deniyorum bana mısın demiyor

Sarımsak bal limon mutlaka yapın benim oğlumun ateşi 38 oldu bununla toparladı biraz

DNZMHMHT yedirdim Bir diş sarımsak rendeledim biraz bal biraz limon göz kararı karıştırıp süzdükten sonra icirdim