mom-16 bende o haftada doktoruma demiştim ama uygun bulmamisti suni sanciyi bi sorun yoksa eğer bekletiyor yine 41.haftaya kadar ben şuan 40+4 oldum perşembe tam 41 oluyoruz suni sanci vercek bana
BBenusi6535
- 5 Nis 2024
- 1 Eyl 2023 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Nisan Anneleri Sıra Bizde 🙏🏻 tartışmasında
Pinaryavuz ayy bizim de 4 nisan sağlıkla al kucağına canm🥰🥰🤲
mom-16 kacinci haftadaydin canm sen
mom-16 sende sağlıkla al canim kucağına..öyle duygusalom ki bugün anlatamam perşembe günü bebeğim gelcek heyecan korku hepsi var bide suni sanci nasıl bisi bilmiyorum hiç Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🤲🥰
Minikkush9496 bugün kontroldeydim bana perşembeye gün verdi suni sanci verecekler perşembe dogum başlıcak ozamana kadar da 40+5 oluyoruz bide 3 cm acıkligimda çıktı bugün bebegin de suyu baya azalmış dedi bakalım perşembe kavuşuyorum kızıma 4 nisan🥰
Nazli08 son 0 ama kızım gelmek istemiyor 😂40+3 olduk biz ama tık yok🤣
- İzmir'de doğum yapacak olanlar tartışmasında
Kbrbydk bende normal kısımdayim canm🥰
- İlk Doğumlarınız💚💚 tartışmasında
Letubra tam 40 haftalikken akşam üstü 6 gibi evde suyum geldi..başta hic sancim yok tabi hastaneye gittik hemen saat 7 gibi muayene ettiler2 cm açılma vardı..saatler geçtikçe sancılar çoğaldı çok zor geçti benim akşam 7 den sabah 9 a kadar kendi sancılarını çektim en son 9 cm olmuştu açılma doktorlar ebe falan geldi karnıma bi bastirdilar kızım dünyaya geldi saat 9.15te🥰🤲inşallah bu dogumum kolay geçer okadar uzun surmez
- İzmir'de doğum yapacak olanlar tartışmasında
Dilarakn35 9 eylul hastanesine gidiyorum gayet güzel hastane doktorumuzda çok iyi🥰
- Anlamlı Kız İsimleri🩷🩷 tartışmasında
Azra8Engin Amin insallah sizinkide sağlıkla gelsin inşallah 🥰ama aden çok guzel bi isim bence anlami çok guzel zaten sareyi bulmasaydim bende aden koyardim kızıma
Azra8Engin aden ve sare arasında çok kaldım bende ama sareye karar verdim🥰
iclal_540 sare koyucaz kızımın adını🥰 en saf en temiz en belirgin susuzluk demek..bi diğer anlamı da prenses demek🥰
- 39+1 hiç belirti yok tartışmasında
Yorgunn_momy1 yarın tam 40 hafta oluyoruz ama gelesi yok kızımın sancimda yok hic 🥰
Yorgunn_momy1 normal dogum mu oldu sizin
Oykum76 39+6 al benden de okadar h8cbir belirti yokk🙄
- 39+5 Hiç Açılma Yok tartışmasında
eda9616 canm bende aynı 39+3 yarın kontrol günü ne der diye düşünüyorum sana geçen haftadan bisi demismiydi bana eğer bebek gelmezse sana suni sanci veririz demisti
- 39+5 Hiç Açılma Yok tartışmasında
BurcuY92 39+3 gelen giden yok 🥰yarın kontrol günümüz acaba ne der doktor bize geri mi yollar eve yada doğması için suni sanci verir mi
- Kan takviyesi tartışmasında
Hastanede doğum öncesi doktor bana kan takviyesi yaptirmami istedi yarin inşallah gidip yaptiricam ancak bu işlem kac saatte sürüyor varmi aranızda yaptıran daha önce
- KAÇ HAFTALIKSINIZ HANGİ MEYVE SEBZE OLDUNUZ 🥥🍎🍈🍉🥕🥦🌽 tartışmasında
ilkgozagrim__ 39 haftalik karpuz olduk bizde🥰
- Bebişlerinizin Haftası ve Kilosu 😇 tartışmasında
RabEm 39.hafta 3 kilo 100 gram🥰