Guler11
Ben de medicanaya gidiyorum axa sigorta ile ama nst yi karsilayacagini söylüyor sigorta. Sizden para mi istediler?

Csnsu3502 benimde bebeğim orda kalmıştı hemşireleri ve doktoru Burçin bey çok iyi evet. Ama şimdi gittiğim doktorum Şuan en iyi yoğun bakım egepolde dedi. Galende çok uzun süre tutuyorlar bebekleri dedi. Bende bu sefer egepolü tercih ettim

İzmir özel avrupa cerrahi tıp merkezinde doğum yapan var mı ?

nih Doğumun içine neler dahil su da ben de basından beri gidiyorum ama hiç bilgi vermiyorlar doğumla ilgili ve doktorum bu hafta hastane değiştirmiş çok kararsızım ne yapacağımla ilgili

• nih bunu yanıtladı.

Gizem9688 daha istemediler kontrol bayramdan sonra ama karşılamıyor %20 indirim yapıyor sadece

NGold hangi doktora gidiyordunuz?
        1 gece oda, bebek doktoru kontrole geliyor (sonrasında gene ücretsiz olarak ilk kontrole gidiyorsunuz bebek için), bebeğe hepatit b, k vitamini, topuk kanı. yani aslında klasik doğum paketi. merak ettiğiniz özel bir şey varsa da sorabilirsiniz

Nilckrr hayırlısı olsun cnm Egepolde çok kararsız kalmıştım birde arka sokağımda 😞 ama nasip işte erken doğum olabilir deyince direk prematürede iyisine baktım doktora baktım yoksa her küvöz aynı bence.

Benusi6535 merhaba özel kisminda mi normal poliklinikte mi muayene oluyorsunuz? Bende orda takipliyim de ama normal kısımda

nih Şebnem Tandoğan doktorum sizin kimdi ?

• nih bunu yanıtladı.

Gulcehir sağlıklı sıhhatli huzur dolu büyütürsünüz inşallah yavrunuzu çok sevindim sizin adınıza umarım doğumunuz ve sonraki süreçte iyi geçmiştir ben çok korkuyorum 🫣

NGold fügen erdem ünsal. kendisini tavsiye ederim ben çok memnun kaldım

nih ben de fügen hanıma iki kez muayene oldum çok tatlı o da 🥲

Guler11 gözunde büyütme sakın biz o kadar güçlüyüz ki farkında değiliz dogum anında farkına varıyor insan bebeğini kucağına aldığın an ise artık dogum günün değişiyor 😇

3 ay sonra

Ben çok yakın zamanda şehir hastanesinde sezeryan doğum oldum gebeliğinmin takibini Doç. Dr. Yaşam Kemal Akpak Yaptı. sezaryen doğumuma da şansıma o girdi. Müthiş bir doktor son derece mütevazi o kliniğin şefi olmasına rağmen bütün hastalarla karşılıksız İlgileniyor. Forum‘da bir sürü anne adayini okudum ama herkes şu doktor iyi bu doktor iyi diyor ama hepsi özelde zaten iyi olmak için para alıyorlar devlet hastanesinde olup bu kadar iyi kalabilmek hem de hocan bence asıl kıymetli olan bu ben her gün dua ediyorum her tanıdığıma da öneriyorum Devlette iyi doktor o kadar az ki o yüzden Böyle hocalari korumalıyız.

20 gün sonra

Çok yakın bir arkadaşıma laparoskopi ve vajinal estetik ameliyatı yapması sonrası tanıdım Yaşam Hocamı. İyi ki de tanımışım. Bir insan her ameliyatı bu kadar güzel yapar. Arkadaşımda çok memnun ben de sezaryenimden ve gebelik takibimden çok memnunum. Bilgisi, ilgisi, itinası, yeteneği. Çok minnettar ve şanslı hissediyorum kendimi.