Ben çok yakın zamanda şehir hastanesinde sezeryan doğum oldum gebeliğinmin takibini Doç. Dr. Yaşam Kemal Akpak Yaptı. sezaryen doğumuma da şansıma o girdi. Müthiş bir doktor son derece mütevazi o kliniğin şefi olmasına rağmen bütün hastalarla karşılıksız İlgileniyor. Forum‘da bir sürü anne adayini okudum ama herkes şu doktor iyi bu doktor iyi diyor ama hepsi özelde zaten iyi olmak için para alıyorlar devlet hastanesinde olup bu kadar iyi kalabilmek hem de hocan bence asıl kıymetli olan bu ben her gün dua ediyorum her tanıdığıma da öneriyorum Devlette iyi doktor o kadar az ki o yüzden Böyle hocalari korumalıyız.
İzmir'de doğum yapacak olanlar
Çok yakın bir arkadaşıma laparoskopi ve vajinal estetik ameliyatı yapması sonrası tanıdım Yaşam Hocamı. İyi ki de tanımışım. Bir insan her ameliyatı bu kadar güzel yapar. Arkadaşımda çok memnun ben de sezaryenimden ve gebelik takibimden çok memnunum. Bilgisi, ilgisi, itinası, yeteneği. Çok minnettar ve şanslı hissediyorum kendimi.
Oztrksadiye merhaba doğuma onun girmesi için napmaliyizz
Dilarakn35 ben Egepol gidiyorum ancak sigortam var yetişmicek gibi fiyattan henüz haberim yok
Happmy ben Lacoste tişört aldım. Ona da çok kızdı ne gerek vardı diye. Ama devlette bu kadar itinaya az bile. Keşke daha fazlasını yapabilsem. Bu kadarda mütevazi biri yaşam hoca.
Dilarakn35 ben varım buca kadın doğumdan yapicam Allahını izniyle
Taylorswift35 hangi doktor canım ve hangi hastaneye gidiyorsun ben ıyı bır doktora denk gelemedim
aysecelik8835 her postun altına aynı şeyleri yazıp duruyorsunux
Eeee, bu sende nasıl bir rahatsızlık yarattı canım
Benusi6535 doktorunuz kimdi acaba
aysecelik8835 aaa bakın sayemde ilk defa profilinizde yaşam kemal hocayla başlamayan bir cümle oldu. Evet rahatsız oldum gayet tabi rahatsızlığımı gösterdim fark eden başka arkadaşlarda aynı düşüncede bakarsanız. Şimdi bir insan tabiki de doktorundan memnun kalıp burada yazar sorularu cevaplar bunda sorun yok. Ama siz ve birkaç kişi daha var @Taylorswift35 gibi işi gücü bırakıp başka hiçbir forumda yazı yazmayıp kopyala yapıştır aynı doktor hakkında yüzlerce aynı şeyi farklı forumlara atıp duruyorsunuz. Evet doktorun size para verip övdürmeye ihtiyacı belki yoktur ama siz bu durumdan maaş alsanız anca bu kadar abartılırdı. Yemeyip içmeyip kopyala yapıştır.