Minikkush9496 24 gün diyor uygulamada ama 16 Nisan’da sezeryan olacağım sağlıkla alalım inşallah 🌸
Nisan Anneleri Sıra Bizde 🙏🏻
Minikkush9496 son 23 gün ya bayrama ya da bayram bitişi gelir ayın 20 si gorunuyo ama kalmaz o vakte 10 ile 15 gelir sancıları olan var mı ben gibi yalancı sancıları
Minikkush9496 bizimki belli değil ama maks 3 hafta 😅 33 bitti ikizlerle riskli bir gebeyim bi sıkıntı olmazsa bayram sonunu bekleyeceğiz inşallah bayramında atlatırız
Minikkush9496 Son 5 gün 🥺🥹
busduuk1914 bende 23 bayrama gelir diye dusunuyorum bende karnınız sertleşiyor ayakta kalınca agrılsrınız oluyor mu karnınızın etrafında
Aynur_41 Bende aynı durumdayım son 24 gün gösteriyor uygulama ama ağrılarım 2 gündür çok arttı. Perşembe günü kontrol var doğum şeklide henüz belli değil 🤦🏼♀️
Ezgi12348 yok şekerim. Ama 172 cok cıkmış senin.
Tam kabul ettim sayilmaz cmtsi bidaha gidicem. Ama kabul edicem gibi. 17 nisan son gün bayramda gelirse napicam yoksa. 8 nisan 38+5 olucak
Minikkush9496 peki doğum için bir şeyler yapıyor musun hurma pilates vs ? Ben bu hafta başlıcam
Minikkush9496 34 ü bitirdik çok şükür sezaryen için gün almayı bekliyorum. Çok heyecanlıyım söylenen olumsuz şeylere rağmen çok hevesli mutlu ve ümitliyim ☺️🩷🌸 tatlı prensesime kavuşmak için gün sayıyoruz.
Bizimde 16 gun
Benusi6535 bende bilmiyorumm benimkdie gelmezse suni sancı isticem sezeryan olmak istemiyorumm
5nisan yok mu yanıma yoldaş olsa 😄
Uygulamada 27 gün olarak görünüyor.
Doktor tarih vermedi.
- Haftadayim.
Bu haftayla birlikte az az sanci baslar değil mi doguma hazırlık için. Bilen yazabilir mi.
Sabah bir kere aksam bir kere sancı oldu. Benim haftamdakilerin sancı durumu nasıl merak ettim.
paradise35 kaç kilo acaba. Benim de uygulamaya göre şuan 25
Ezgi12348 39+4 de sezaryen olucak
Merve95281 😂 benim planlı zaten perşembe doğuruyorum
mom-16 kacinci haftadaydin canm sen
Pinaryavuz ayy bizim de 4 nisan sağlıkla al kucağına canm🥰🥰🤲
04.04′te oğlum gelecek inşallah 🩵🩵🩵
Turuncuk Allah yardimcin olsun🙏🏻