• isimler
  • Anlamlı Kız İsimleri🩷🩷

Azra8Engin Amin insallah sizinkide sağlıkla gelsin inşallah 🥰ama aden çok guzel bi isim bence anlami çok guzel zaten sareyi bulmasaydim bende aden koyardim kızıma

Pamuk, başlığı Anlamlı Kız İsimleri🩷🩷 olarak değiştirdi.
Pamuk bu tartışmayı sabitledi.

Tuana: cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası

Bir kızım var 4 yaşında adı Aysima. Ay yüzlü, yüzü ay gibi parlak gibi anlama geliyor.ikinci kızıma da Almila olsun istiyorlar ama ben kararsızım😊
Almila
Aymira
Beril
Beliz
Mihra
Simay

Kızımın ismi Eslem anlamı ise Allah’a teslim olan kişi, günahsız ve de çok değerli kimsedir.
    Eslem ismi Kur’an-ı Kerim’de geçmektedir (Bakara Suresi 131. Ayet, Nisa Suresi 125. Ayet, Saffat Suresi 103. Ayet ve Enam Suresi 14. Ayet) ve Eslem ismini koymak caizdir. 🌸🤍

iclal_540 kızım olsaydı Asel Duru koyacaktık. Asel cennet balı demek. Duru da bana saf temiz geliyordu. Ama erkek bebişimiz olacak. İsteyene fikir olsun🥰

cananalacam ben de Defne düşünüyorum da anlamı dümdüz ağaç olan defne ya da Yunan mitolojisinde bir tanrıçanın ismi aslında 😅 bazı sayfalar siteler dikkat çeksin diye anlam uyduruyorlar hatta anlamsız sonradan türetilmiş isimlere de güzel huylu güzel kadın falan yazıyorlar inanmamak lazım 😊😊