Kızlar isim arayışındayım ismi ve anlamı güzel olan kız ismi bildiğiniz var mı
Anlamlı Kız İsimleri🩷🩷
Asel İkra düşünüyordum ben kız olsaydı eğer :)
iclal_540 asellerden umaylardan incilerden gına geldi kesinlikle farklı isim bakın😅
iclal_540 Aden koyucaz Cennet bahçesi
Gelgelelim ki ülkenin %70i Aden olmuş😁
iclal_540 sare koyucaz kızımın adını🥰 en saf en temiz en belirgin susuzluk demek..bi diğer anlamı da prenses demek🥰
Azra8Engin aden ve sare arasında çok kaldım bende ama sareye karar verdim🥰
Ben kızım olursa eğer almila koyacagim
Benusi6535 2 komşumun kızının ismi😊 o yüzden hiç düşünmedim. Sağlıkla gelsin inşallah 🩷💐
Azra8Engin Amin insallah sizinkide sağlıkla gelsin inşallah 🥰ama aden çok guzel bi isim bence anlami çok guzel zaten sareyi bulmasaydim bende aden koyardim kızıma
Tuana: cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası
Bir kızım var 4 yaşında adı Aysima. Ay yüzlü, yüzü ay gibi parlak gibi anlama geliyor.ikinci kızıma da Almila olsun istiyorlar ama ben kararsızım😊
Almila
Aymira
Beril
Beliz
Mihra
Simay
Kızımın ismi Eslem anlamı ise Allah’a teslim olan kişi, günahsız ve de çok değerli kimsedir.
Eslem ismi Kur’an-ı Kerim’de geçmektedir (Bakara Suresi 131. Ayet, Nisa Suresi 125. Ayet, Saffat Suresi 103. Ayet ve Enam Suresi 14. Ayet) ve Eslem ismini koymak caizdir. 🌸🤍
iclal_540 💕DEFNE💕koyacağız hayırlısıyla güzel kokulu Güler yüzlü, sevinçli. demek anlamı 🫶🏻🫶🏻
Anneyimbennnr adenlerden umaylardan durulardan efnanlardan liste daha uzuyo 😄
cananalacam ben de Defne düşünüyorum da anlamı dümdüz ağaç olan defne ya da Yunan mitolojisinde bir tanrıçanın ismi aslında 😅 bazı sayfalar siteler dikkat çeksin diye anlam uyduruyorlar hatta anlamsız sonradan türetilmiş isimlere de güzel huylu güzel kadın falan yazıyorlar inanmamak lazım 😊😊
iclal_540 kızımın adını Belinay Ece koyacağım 💖🌸